O kráľovskom živote nemusíte iba snívať. V centre oddychu Relax World v Šamoríne dostane telo všetko, čo si pre jeho krásu a regeneráciu zmyslíte.

 

budova2

 

Tu si aj ten najnáročnejší zákazník príde na svoje. Maximálna starostlivosť a dokonalý relax charakterizuje wellness centrum Relax World, ktoré poskytuje celý rad služieb spojených so zdravím a krásou. Kozmetika, kaderníctvo, solárium, fitness, wellness a spa, k tomu kaviareň i detský kútik. Všetko na jednom mieste v centre Šamorína.

Majiteľka centra Katarína Kozárová tvrdí, že Relax World je miesto, kde si oddýchne celá rodina. „Každý člen rodiny môže absolvovať relaxačné masáže v príjemnej atmosfére a ponoriť sa do oázy pokoja v našom wellness. Tam na vás čaká exkluzívna vírivka, fínska a infra sauna, či oddychové tepidárium.“

V centre oddychu sa zákazníci môžu vložiť do rúk dámskeho, pánskeho a detského kaderníka. Vlasom bude dopriata profesionálna starostlivosť. „Okrem základných služieb ponúkame aj predlžovanie vlasov značkou Great Lengths, ktorá je svetovou jednotkou v predlžovaní a zhusťovaní vlasov. Svojim klientom ponúkame kvalitnú, modernú a progresívne keratínovú liečbu COCOCHOCO, ktorá narovná a obnovuje poškodené vlasy, zamedzuje štiepeniu a prináša úžasný lesk - a to všetko bez zmeny štruktúry vašich vlasov,“ približuje služby kaderníctva junior manažérka Ágnes Valacsayová.

 

Hair Extensions by Marcelo 900x898

 

Relax World ponúka tiež komplexnú a profesionálnu starostlivosť o pleť. „Máte možnosť skrášliť svoju pleť aj telo a zrelaxovať svoju myseľ v príjemnom prostredí nášho kozmetického salónu. Rozmaznáme vás našimi kozmetickými procedúrami, vy len nechajte vašu krásu naplno zažiariť.“

 

2018 06 26 13.40.40

Udržať sa vo forme môžete vďaka fitness centru s najmodernejšími strojmi a so službami trénerov. Fitness je klimatizované a rozdelené na kardio zónu, silový tréning a TRX cvičenia. Na cvičenie sú k dispozícii dva najmodernejšie kardio bežecké trenažéry, tréningové rotopédy a profi stroje, ktoré sú zostavené pre posilňovanie všetkých svalových partií.

 

DSC 8019x

 

Vyskúšať si môžete aj nové solárium Ultra Sun Q14. Má aerodynamické línie a futuristický dizajn so všetkými luxusnými funkciami, aby maximalizoval pohodu.

Deti si rýchlo obľúbia detské centrum. O aktivity najmenších návštevníkov sa postarajú skúsené animátorky. Detské centrum má rozlohu 100 m2 a je rozdelené na aktívnu časť s lezeckou stenou a interaktívnu časť, kde môžu tvoriť a rozvíjať svoju fantáziu.

 

DSC 1821

 

Súčasťou komplexu je aj kaviareň s letnou terasou, ktorá ponúka okrem výbornej španielskej kávy, chutné zákusky, kokteily, či limonády. Centrum disponuje vlastným stráženým parkoviskom.

 

DSC 1821 

DSC 7958x

 

Text: BK
Foto: Relax World
Viac na: www.relaxworld.sk