Naše oči je potrebné chrániť celoročne. Nestačí, ak počas leta nosíme poctivo slnečné okuliare, no s príchodom prvých jesenných dní ich skladáme z očí. Slnko však vie aj na jeseň prekvapiť svojimi silnými lúčmi, ktoré nás neraz „oslepia“. Ak si pôjdete kúpiť nové slnečné okuliare, myslite na to, že záleží v prvom rade na kvalite.

 

slnecne okuliare 1

 

Kvalitných a dobrých výrobcov slnečných okuliarov existuje mnoho. Niektorí z nich sú známi skutočne celosvetovo, iné značky sú známe skôr lokálne. Medzi jedny z najpredávanejších slnečných okuliarov posledných sezón patria aj okuliare Dolce&Gabbana. Čím to je?

Dobré vlastnosti

Rám okuliarov je plastového spracovania, vďaka čomu sa nemusíte báť, že by sa vám okuliare po chvíli rozpadli. Sklíčka sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečia, že sa k vašim očiam nedostane nebezpečné UV-žiarenie.

Jedinečný vzhľad

Slnečné okuliare sa nenosia len kvôli svojej praktickej stránke. Mnohí ľudia si dávajú záležať na tom, aby ich okuliare charakterizovali, a tiež aby vyzerali na nich čo najlepšie. Pri slnečných okuliaroch Dolce&Gabbana sa nemusíte báť, že by vás niekto prehliadol. Jedinečné a nápadité rámy zaujmú na prvý pohľad.

Zvyšujú pocit sebadôvery

Niektoré výskumy dokázali, že ak na sebe nosíte aspoň jednu značkovú vec, vaše sebavedomie môže stúpnuť. Je to najmä preto, že ak máte značkové okuliare, snažíte sa ich nosiť hrdo. Je to síce len maličkosť, ale vyskúšajte to! Oblečte si drahší kúsok alebo si nasaďte značkové slnečné okuliare a uvidíte, ako sebavedome sa budete cítiť.

Aj v prípade značkových vecí, kvalita prevyšuje kvantitu. Nepotrebujete mať desiatky slnečných okuliarov, stačia vám jedny, ktoré vám dlho vydržia a vy sa v nich budete cítiť dobre. Preto neváhajte investovať aj do drahších značiek!

Zdroj obrázku: Efetova Anna / Shutterstock.com