Spoločnosť Asseco Solutions, ako líder na trhu reštauračných a hotelových softvérov, nezostáva v náročnom období pandémie koronavírusu ľahostajné. Podnikateľom z HoReCa segmentu ponúka pomocnú ruku pri znovu naštartovaní gastro biznisu po uvoľnení opatrení.
Sme presvedčení, že problémy, ktorým aktuálne čelí HoreCa segment, sú jedny z najvážnejších. Reštaurácie prežívajú najmä nečakaný nedostatok personálu. Okrem toho, pomoc od štátu nie je dostatočná, prichádza neskoro a útržkovito. Viaceré podniky si v snahe prežiť zobrali úvery, ktoré budú pred sebou ešte dlho tlačiť. V tejto situácii je nutné zefektívniť manažovanie procesov a čo najviac vecí začať robiť bezobslužne. Samozrejme tam, kde nie je účasť personálu nevyhnutná a kde možno prevádzkovo ušetriť.
Je dôležité, aby sa majitelia nerozhodovali pocitovo, ale mali k dispozícii reálny pohľad na stav svojich prevádzok. Reštauračný systém Asseco BLUEGASTRO, obsahuje dostatok rôznych reportov, prehľadov a štatistík, ktoré poskytujú reálne informácie napríklad o tom, či otvoriť polovicu alebo celý interiér reštaurácie, alebo či je na rajóne potrebný ďalší človek.
Dôraz je kladený aj na minimalizovanie blízkeho kontaktu hosťa s personálom a automatizovanie objednávkového procesu. Tam, kde je požiadavka na efektivitu, optimalizáciu objednávok, alebo platieb od stola, pomôže produkt Mobilný čašník. Je to „all in one“ zariadenie, ktoré má čašník v ruke, s integrovaným platobným terminálom a ďalšími užitočnými funkciami.
![]() |
![]() |
![]() |
Počas letnej kampane, platnej do konca augusta, ponúkame reštauračný systém Asseco BLUEGASTRO pre nové prevádzky zadarmo a bez záväzku následného odkúpenia. Vďaka rýchlej implementácii a bezplatnému videoškoleniu ako v systéme pracovať, ho možno začať používať takmer okamžite. Ak sa klient rozhodne systém využívať aj naďalej, môže si ho odkúpiť až s 50% zľavou. Existujúcim zákazníkom ponúkame 50 % zľavu na dodatočné funkcionality. Pri kúpe „all in one“ zariadenia s mobilným čašníkom KASSANDRA dostanú druhé len za jedno euro. Ostáva nám dúfať, že čo najviac HoReCa subjektov tento rok prežije a v ďalšom sa viac „nadýchnu“. Držme si palce, sme v tom spolu.
Viac informácií: https://bluegastro.sk