Už od 1. januára 2020 musia bez výnimky všetci slovenskí podnikatelia používať online pokladnice, ktoré komunikujú v reálnom čase so servermi Finančnej správy. Nie ste ešte napojený na nový systém? Máme pre vás dobrú správu, prechod na eKasu sa dá zvládnuť jednoducho a s istotou.

 

ekasa z obrazok 2

 

Vlastníte obľúbenú pokladnicu a chceli by ste si ju nechať?

Máme pre vás riešenie. Prešovská spoločnosť ELCOM, ktorá dodáva špičkové pokladničné riešenia do celého sveta, má neustále na trhu pokladnice, ktoré spoľahlivo fungujú a uľahčujú podnikateľom prácu už viac ako 20 rokov. ELCOM s príchodom nového zákona zavádza nové riešenia pre ochranu vašich investícií, k pokladniciam Euro-150, Euro-50 a tlačiarňam EFox je možné už dnes zakúpiť si certifikovaný Upgrade balíček, vďaka ktorému je aktualizácia zariadenia na nový systém eKasa rýchla a bezstarostná. Navyše je Upgrade balíček cenovo najvýhodnejšie riešenie na trhu.

 

ekasa z obrazok

 

Čo je Upgrade balíček?

Základom balíčka je nový, certifikovaný eKasa modul s potrebným vybavením a softvérom, vďaka ktorému bude Vaše existujúce pokladničné riešenie plne kompatibilné so systémom eKasa. Stačí kontaktovať Vašu servisnú organizáciu, ktorá zabezpečí inštaláciu nového modulu, jeho pripojenie do siete a celkové uvedenie do prevádzky tak, aby ste sa už o nič nemuseli starať. Neodkladajte svoje povinnosti na poslednú chvíľu! Máte čas už len do 30. decembra 2019. Koniec roka je čoskoro tu, kontaktujte servisné organizácie čo najskôr, aby Vám kvôli vyťaženosti stihli systém upgradovať včas. Už teraz je vyťaženosť autorizovaných servisných organizácií skoro na maxime a s blížiacim sa koncom roka to bude len a len horšie. Veď servisný technik je len človek a určite každý z nich chce stráviť Vianočné sviatky v pokoji a v pohodlí svojej rodiny, tak im doprajme túto možnosť a nechajte si svoju pokladnicu prerobiť včas.

 

V čom je Upgrade výhodný?

Okrem splnenia požiadaviek zákona získate aktualizáciou kasy aj funkcie navyše. Kvalitné Bluetooth a Wi-fi pripojenie, pri ktorých môžete aj naďalej využívať existujúce externé príslušenstvo. Pokladnica je taktiež doplnená o nové, moderné funkcionality a Cloudové služby. Ušetríte aj na školení personálu, keďže Vašu súčasnú pokladnicu už vedia používať. Nemusia sa učiť nič nové.

 

ekasa z obrazok 3

 

Komplexné eKasa pokladničné riešenie

Či už preferujete klasickú tlačidlovú eKasa pokladnicu s internetovým pripojením alebo moderný dotykový počítač s platobným terminálom a užitočnými cloudovými službami, máme pre vás jednoduché riešenie. Stačí osloviť spoločnosť ELCOM alebo jedného z jej 400 certifikovaných slovenských obchodných partnerov, a tí zabezpečia všetko, čo pre prevádzku eKasy potrebujete. 

Text a foto: ELCOM, spoľahlivý eKasa partner už 28 rokov