V konkurenčnom prostredí rozhodujú o úspechu detaily. Efektívnejší predaj, vyššia produktivita, alebo kontrola nákladov. To všetko sa môže mať firma pod palcom cez moderný online softvér.

 

39978163 471752993302705 6526213633884553216 n

 

Čo je CorpFlow?

Vysoko sofistikovaný, komplexný online softvér pre jednoduchú analýzu a zvýšenie efektivity pracovných činností, vnútorných procesov a poskytujúci kvalitné manažérske nástroje.

Je využiteľný v rôznych odvetviach. V službách, vo výrobe, či skladoch, dá sa aplikovať od autodopravy cez marketingové agentúry a konzultačné spoločnosti, malé manufaktúry, až po stavebné a strojárske spoločnosti.

CorpFlow sa vyznačuje vysokou mierou modulárnosti prostredníctvom navzájom previazaných a špecifických balíčkov funkčnosti.

 

Výhody CorpFlow aplikácie

CorpFlow má intuitívne ovládanie a jednoduché užívateľské prostredie. Aplikácia je dostupná kedykoľvek a kdekoľvek, pripravená pomáhať každý deň. Poskytuje možnosť personalizácie a prispôsobenia. Aplikáciu pre vašu spoločnosť vytvoria na mieru, nielen prispôsobením sa vašim procesom a agende, ale zároveň aj dotváraním novej funkčnosti vyhovujúcej vaším požiadavkám. Výhodou je dostupná cena a záruka efektivity vynaloženej investície.

 

31886486 388937164917622 4097731248032579584 n

 

Ako funguje CorpFlow?

Aby bol systém vo firme využívaný správne a napĺňal predstavu používateľov, zároveň bol aj finančne efektívny, poskytuje tvorca aplikácie konzultácie bezplatne.

V prípade potreby hĺbkovej analýzy špecifických procesov a potrieb pripravia vývojári presnú a úplnú špecifikáciu pre podrobný sumár požiadaviek a funkčnosti.

Po získaní prehľadu a dohodnutého rozsahu požiadaviek sa pripraví návrh Licenčnej zmluvy vrátane podmienok implementácie, ochrany dát – GDPR, podmienok a dostupnosti servisu a podpory.

Po podpise zmluvy sa aplikácia vytvorí a spúšťa v základných moduloch a následne sa prispôsobuje jednotlivým procesom, agende a požiadavkám.

Zárukou správneho používania je dostupná podpora a servis. Ak zamestnanci majú všetky odpovede na svoje otázky, generujú menšie množstvo chýb pri využívaní aplikácie.

 39970177 471708706640467 1554425746200461312 n

 

Aké manažérske nástroje pre podnikanie prináša CorpFlow?

CRM | FIRMY | UŽÍVATELIA - Základným atribútom sú užívatelia a firmy s prepojením na pracovnú činnosť (aktivity, úlohy, projekty). Výsledkom je prehľad, reporty, štatistiky a história všetkých pridružených činností pre konkrétneho klienta alebo obdobie. Komplexné prepojenia modulov v rámci aplikácie a funkčnosti.

AKTIVITY | ÚLOHY | VÝKAZ PRÁC - Nie je dôležité mať zamestnancov na pracovisku, ale mať prehľad o ich činnosti a vedieť ich pracovný čas efektívne využiť. Získate detailné prehľady výkazov prác, pridávajte im úlohy a spravujte ich pracovný týž deň podľa potreby.

DOCHÁDZKA | ABSENCIE | ŽIADOSTI - Využívajte všetky výhody HR modulu. Získajte prehľad o príchode/odchode a absenciách, schvaľovanie dovoleniek/absencií s exportom pre mzdové reporty a iné štatistiky. Aplikácia po implementácii umožňuje import/export dát aj z externých dochádzkových systémov.

DOPRAVA | KNIHA JÁZD | GPS Správa vozového parku, objednávok alebo kniha jázd s výslednou vizualizáciou. Základné prepodklady správneho a efektívneho využívania nákladných alebo služobných vozidiel s možnosťami prepojenia HR, Fakturácia, GPS a iné.

WORKFLOW | EVIDENCIA, SCHVAĽOVANIE A KONTROLA - Všetko na jednom mieste. Systém správy, schvaľovania a kontroly dokumentov, nákupov, procesov s využitím kontrolných mechanizmov a postupov riadenia s automatickým upozornením na zmeny stavu sledovanej úlohy - notifikácie a história.

FAKTURÁCIA | DOKUMENTY - Vytvárajte a spravujte faktúry rýchlo a jednoducho. Prepojte jednotlivé moduly priamo s možnosťami vytvorenia faktúr alebo iných dokumentov Vytvorte si akýkoľvek / preddefinovaný / dokument vo formáte PDF alebo prehľadov do externých programov - export/import / API pre učtovné programy tretích strán.

PROJEKTY | TÍMOVA PRÁCA - Získajte jednoduchý, prehľadný a intuitívny projektový a komunikačný nástroj s tímom a získajte prehľad a poriadok v obchodných prípadoch alebo projektoch.

VÝROBA | RIADENIE ZÁKAZIEK - Plánovanie a riadenie zákaziek v reálnom čase a efektívnejšie. Celý výrobný proces od prvého kontaktu so zákazníkom, cez meranie výkonov, priradenie materiálu až po záverečnú fakturáciu. Získajte kontrolu nad nákladmi, zvýšte efektivitu a lepšie plánujte nové zákazky.

SERVIS / REKLAMÁCIE - Modul určený pre komplexné a prehľadné plánovanie a vykonávanie servisných úloh a reklamácií s možnosťami notifikácií, pripomienok, prehľadov, prerozdeľovania úloh a exportu dokumentácie.

SKLADY | OBCHOD - Evidencia nakúpených a predaných položiek/tovaru s prepojením na projekty / obchod alebo výrobu. Získajte prehľad a prepojenie na fakturáciu, dodacie listy a iné výstupné dokumenty s možnosťami komplexných prehľadov a štatistík.

ŠTATISTIKY | EXPORT A INTEGRÁCIA - Prepojením jednotlivých modulov (napr. HR, výroba, sklady, výkazy a iné) získate komplexný prehľad nad riadením projektov, výroby a nákladmi ako aj utilizáciou a efektivitou pracovného času a jednotlivých úloh / projektov a zamestnancov.

E-SHOP - Užívateľsky jednoduchý a modulárny systém pre správu on-line predaja bez obmedzení počtu položiek a užívateľov s dostupnou podporou a možnosťou individuálneho dizajnu pre vytvorenie moderného a dostupného e-shopu. Optimalizované stránky a prepojenie pre sociálne siete.

CMS - Získajte bezpečné a intuitívne CMS riešenie pre správu Vašej internetovej stránky s dostupnou podporou a individuálnym dizajnomna mieru. 

CLOUD | ŠIFROVANÉ ÚLOŽISKO - Majte svoje dáta dostupné kdekoľvek, kedykoľvek a z čo najväčšieho počtu zariadení. Corp-Cloud umožňuje ukladanie, zdieľanie a synchronizáciu dokumentov medzi zariadeniami (PC, tablet, aplikácia smartfón) a dátovým úložiskom v Cloude a získajte jednoduché prepojenie dokumentov s aplikáciou.

E-LEARNING - Pripravujeme cenovo dostupný e-Learning modul ako súčasť CorpFlow riešenia, ktorý na jednom mieste prinesie videá, dokumenty a online kurzy bez obmedzení s rýchlym vyhodnotením (napr. variabilná časť mzdy) a dostupnosťou pre zamestnancov na pracovisku alebo aj doma.

Text a foto: Crebiso
Viac na: www.corpflow.io