Hotelové a reštauračné vybavenie

Chcete sa odlišovať od vašej konkurencie a mať vo svojom bare zariadenie, ktoré vám zaručí spoľahlivosť a kvalitu? Túžite po zmene? O profesionálnych baroch sme sa rozprávali s Marcelom Zlackým, konateľom firmy Gastma.

Spoločnosť LIDES vznikla s cieľom ponúknuť svojim zákazníkom jedinečné svetelné riešenia šité na mieru. Filozofiou spoločnosti LIDES je spojiť najmodernejšie technológie v oblasti osvetlenia a tisícročnú tradíciu sklárskeho remesla.

Hygiena a čistota sú základom nášho zdravia. Toto by si mali uvedomiť najmä prevádzkovatelia hotelov, gastronomických zariadení a verejných toaliet. Práve na túto oblasť ILLE koncentruje svoju pozornosť.

Krása v spojení s odolnosťou. Ak hľadáte pre svoje stolovanie to najlepšie, siahnite po 19-dielnej obedovej sade Volare od renomovanej francúzskej značky LUMINARC France.

Dnes by mal každý zákazník vedieť, ako správne používať príbor. A majiteľ každej dobrej reštaurácie by mal vedieť, že kvalita príboru a správne prestieranie sú samozrejmosťou.

V zaujímavej a širokej ponuke produktov sklárne Rona sa odráža viac jako 120-ročná tradícia výroby skla so silnou exportnou orientáciou, s kvalifikovaným personálom a produkciou spojenou s využívaním najmodernejších technológií.

Cudzincov, ktorí navštevujú Slovenskú republiku, veľmi často aj v prestížnych hoteloch alebo reštauráciách zarazí vybavenie toaliet. Už dávno totiž neplatí, že hygienické zariadenia sú iba nutnou súčasťou prevádzky.

Pre lepšiu predstavu klienta a ako pomoc pri výbere určite poslúžia nasledujúce rady. Všetky zmienené kroky sa dajú realizovať nielen s pomocou jednotlivých vzoriek, ale aj s použitím plánovacieho programu 2D a 3D.

Lákají vás přírodní materiály a zamysleli jste se nad servírováním pokrmů z kamenných nádob?

 V hotelích i restauracích, které nabízejí snídaně, jsou velmi oblíbené potravinové bufety. O tom, že kvalita nádobí dokáže pokrm „vylepšit" jsme si povídali s Manfredem Zieherem.

Výmena vzduchu v kuchyni a v miestnostiach súvisiacich s gastronomickou prevádzkou býva väčšinou na okraji záujmu prevádzkarov aj investorov. Nemôžeme sa preto čudovať, že stav vetrania je v prevažnej väčšine zariadení úplne nevyhovujúci.