Zakladajú si na trvácnosti a bezúdržbovosti svojich riešení. Výhody pergoly, presklenej terasy, či zimnej záhrady si môžete vychutnávať už po niekoľkých týždňoch.

 

Wolmont_pergoly, presklené terasy, zimné záhrady

 

Chlapi zo spoločnosti Wolmont pracujú rýchlo, na území celého Slovenska a stoja si za svojou kvalitou. Sú experti na pergoly a terasy, ktoré sú dnes tak vychytené. Stačí pár stavebných úprav a dom, záhrada, či reštaurácia naberie nový rozmer pre svoje využitie. Majiteľ spoločnosti Vladimír Sivák poukazuje na to, že stavili na slovenský systém CORTIZO, ktorého kvalita je overená na stovkách stavieb po celej Európe. Tvrdí, že ho oslovila nenáročnosť a trvácnosť systému.

„Dobre odolávajú bežným vplyvom počasia ako je sneh a dážď, čoho najlepším dôkazom je takmer bezúdržbové fungovanie s garantovanou 20-ročnou zárukou,“ vysvetľuje šéf spoločnosti Wolmont, ktorý má dlhoročné skúsenosti s prácami v zahraničí, kde sa naučil robiť pedantne a s citom pre detail. 

A potom je tu aj ďalší dôležitý aspekt, ktorý zákazníci obzvlášť ocenia, a to je bezúdržbovosť. Pretože jedna vec je pergolu či zasklenú terasu postaviť, ale druhá vec je udržiavať ju v najlepšej kondícii. „Staviame preto všetko tak, aby bola potrebná počas nasledujúcich rokov len minimálna údržba. Darí sa nám to najmä vďaka skvelým materiálom ako je hliník, lexan, ošetrované drevo, ale tiež vďaka rokom overeným stavebným postupom,“ pokračuje Vladimír Sivák.

 

Wolmont_pergoly, presklené terasy, zimné záhrady

 

Pergoly sa najčastejšie vyžívajú ako riešenie letného posedenia v dome či prekrytie letnej terasy. Terasa tak môže fungovať aj počas letných prehánok a podstatne rozšíriť kvalitu a počet miest na sedenie aj v stravovacích zariadeniach.

Zasklená terasa a zimná záhrada umožní zabezpečiť nový priestor pre celoročné využívanie, no hodí sa aj do vyššej nadmorskej výšky, kde oceníte skvelé izolačné vlastnosti systémov spoločnosti Wolmont. Zasklená terasa môže tiež vytvoriť oddelený priestor v prevádzke, napríklad cigarový salónik či detskú pasáž a pomôže tak získať nových zákazníkov.

 

Wolmont_pergoly, presklené terasy, zimné záhrady

 

Každé riešenie sa vyrába na mieru a zákazníkovi sa snažia vždy vyhovieť aj pri náročných zadaniach. Vo Wolmonte používajú  len materiály, ktoré znesú tie najvyššie požiadavky na kvalitu. "Absolútne odmietame pracovať s materiálmi, ktoré sú dovezené napríklad z Číny, čo je u nás praktika mnohých firiem. Chceme, aby bol zákazník maximálne spokojný v deň ukončenia práce, ale i o tridsať rokov," pripomína Sivák. 

Odborník z Wolmontu sa príde pozrieť na váš priestor, pomôže s výberom správneho riešenia a bezplatne ho zameria. Potom to už ide rýchlo. Dodanie trvá od podpisu zmluvy približne 6 až 10 týždňov. To je zvyčajne dosť času na prípravu základov a vyriešenie byrokracie spojenej s montážou: ohlásenia na stavebnom úrade, či vydania stavebného povolenia pri stavbách nad 25 m2.

Aj samotná montáž prebieha rýchlo. „Za jeden-dva dni postavíme terasu či zimnú záhradu a to vrátane upratania celého priestoru. Vrátite sa do rovnako čistej prevádzky, z ktorej ste odišli,“ sľubuje Vladimír Sivák s tým, že pri cenovej ponuke už zákazník pozná konečnú sumu. Nehrozia tak ďalšie poplatky navyše. V cene je zahrnutý aj vizuál, aby si zákazník dokázal výsledok lepšie predstaviť.

 

Wolmont_pergoly, presklené terasy, zimné záhrady

wolmont pergola zimna zahrada zasklenie terasy balkona

Wolmont_pergoly, presklené terasy, zimné záhrady

 

Text: BK
Foto: Wolmont
Viac na: wolmont.sk