Spoločnosť EcoStep vznikla v roku 2010 a mala jasnú víziu. Pomáhať firmám s ekologickou a úspornou prevádzkou. O rok neskôr na trhu ponúkla bezvodné pisoáre, ktoré sú dnes topkou na európskom trhu.

 

Ecostep 1

 

Bezvodné pisoáre EcoStep šetria vodu, zabraňujú zápachu a jednoducho sa udržiavajú. S každým jedným použitím bezvodného pisoáru sa ušetrí 1,5 litra vody. Povrch pisoárov je so špeciálneho materiálu, na ktorom sa nedržia nečistoty, ani kvapky moču, čistenie zariadenia zaberie maximálne 20 sekúnd, počas ktorých sa na povrch nastrieka biologický čistič. Pisoáre sú vybavené patentovaným ventilom P1. Tieto ako jediné na trhu účinne zabraňujú zápachu minimálne počas obdobia šesť mesiacov, čo je najdlhšia garancia a funkčnosť ventilov na svete. Konkurenčné ventily sa musia meniť už po jedom až piatich mesiacoch, prípadne zalievať litrami vody alebo špeciálnej náplne.

Ďalším zaujímavým produktom v sortimente spoločnosti je úsporný a hygienický sušič rúk EcoStep R1.1. Vyniká moderným digitálnym motorom, znižuje náklady na elektrinu a má najnižšiu spotrebu na trhu, až o 90% nižšiu ako bežné sušiče rúk. Vďaka antibakteriálnemu povrchu a HEPA 13 filtru získal tento sušič rúk HACCP certifikát. Do sušiča rúk je možné aplikovať aj ionizátor, ktorý pomáha udržať toalety bez baktérií a vírusov.

 

Viac informácií: www.ecostep.cz a www.ecostep.cz/sk