Spoločnosť Mr. HORECA sa špecializuje na výrobu prvotriednych produktov a doplnkov pre hotely, reštaurácie i kaviarne. Počas pandemického obdobia sa vo firme zamerali na nové návrhy a vizuály, ktoré sú ako vždy jedinečné svojim dizajnom, praktickosťou i trvalo udržateľnou hodnotou.

 

mr horeca hotely restauracie kaviarne doplnky eko kvalita 5

 

S Jozefom Gondekom, majiteľom značky Mr. HORECA sme sa porozprávali nielen o novinkách, ktoré si pre svojich klientov na nasledujúci rok pripravili.

Povedzte nám niečo o vašom projekte Mr. HORECA?

Projekt Mr. HORECA je na trhu už päť rokov. Počas tohto obdobia sme poskytli zákazníkom profesionálne služby v podobe dizajnovo prepracovaných, štýlových a funkčných doplnkov, ktoré sú vyrobené z ekologických materiálov. Široké spektrum produktov dokáže splniť požiadavky klientov, ktorí kladú dôraz na ekológiu, výnimočný vzhľad, jedinečnosť. Vyzdvihol by som aj výhodný pomer ceny a kvality. Naše produkty sú určené pre všetkých prevádzkovateľov a poskytovateľov služieb v segmente HoReCa, ktorí sa chcú odlíšiť a priniesť svojim klientom maximum.

 

mr horeca hotely restauracie kaviarne doplnky eko kvalita 6

 

Ako hodnotíte rok 2021?

Rok 2021 bol náročným obdobím pre každého. Hotelové a gastro prevádzky boli počas niekoľkých mesiacov uzatvorené. Mnohí prevádzkovatelia však tento čas využili na rekonštrukciu a zveľadenie svojich priestorov a prípravu nových vizuálov a prezentačných doplnkov. A my sme aj tie najnáročnejšie túžby a predstavy hotelierov i prevádzkovateľov reštaurácií dokázali pretaviť do reálnej podoby.

Aké materiály sú klientmi najviac dopytované?

Jedným z najobľúbenejších a najviac žiadaných materiálov je wash papier. Ide o praktický a moderný materiál, ktorý je ľahko umývateľný a praktický, dostupný v troch farbách. Z wash papiera vznikajú nádherné karty na menu, obaly na príbory, košíky, rezervačné tabuľky na stoly aj obaly na pokladničné bloky, ktoré sú cenovo prijateľné, no nepôsobia lacno. Ďalším žiadaným materiálom na prezentačné doplnky je Spectro koža, ktorá je zmesou recyklovanej kože a kaučuku. Je odolná voči vlhkosti a dažďu, je hladká a príjemná na dotyk. Je luxusná svojim vzhľadom i trvanlivosťou. Produkty zo Spectro kože vieme personalizovať nielen tepelným razením loga ale aj laserovým gravírovaním.

 

mr horeca hotely restauracie kaviarne doplnky eko kvalita 3 mr horeca hotely restauracie kaviarne doplnky eko kvalita 9 set z cierneho umyvatelneho papiera



Ako ste strávili pandemický čas?

Kvalita a spokojnosť klientov s doteraz vytvorenými produktmi nás nenechali v nečinnosti. Práve naopak. Starostlivo sme sledovali a evidovali potreby našich klientov a na trh sme priniesli šesť nových setov a desiatky nových produktov. Sú to napríklad dizajnové označenia stolov, inovovali sme dizajn servírovacích podložiek a menu kariet do reštaurácií a kaviarní a pripravili sme aj nové doplnky do hotelových izieb. Taktiež sme zrealizovali niekoľko výrobkov na mieru pre našich korporátnych klientov.

 

mr horeca hotely restauracie kaviarne doplnky eko kvalita 1  mr horeca hotely restauracie kaviarne doplnky eko kvalita 2 

 

Čo konkrétne považujete za horúcu novinku?

Očakávame, že hitom pre budúci rok bude kolekcia CanadianSpirit, ktorá poteší každého milovníka trvalo udržateľných produktov a trendov v dizajne zároveň. Taktiež pre korporátne spoločnosti pripravuje Mr. HORECA produkty na mieru presne podľa zadaných požiadaviek, ale aj formou vlastných postrehov a návrhov.

 

mr horeca hotely restauracie kaviarne doplnky eko kvalita 8



Viac informácií: www.mrhoreca.sk