Panvice, v ktorých jedlo neprihorí, škrabky, s ktorými ošúpať zeleninu nie je trápenie a hrnce, pri ktorých netreba na chutné jedlo dlho čakať. Každý kuchár potvrdí, že pre úspech varenia sú kľúčové kvalitné nádoby a profesionálne kuchynské pomôcky. S nimi to ide v kuchyni omnoho ľahšie a efekt je poznať aj na výsledku na tanieri.

 

Libor Polomský - Kvalita v kuchyni_kuchynské náradie

 

Iba vysoko kvalitné výrobky do kuchyne sú v ponuke eshopu kvalita-v-kuchyni.cz. Široký sortiment hrncov, titánové panvice, náčinie potrebné na varenie i stolovanie, špičkové tlakové hrnce, ale aj sklo a keramika, pomôcky na prípravu čaju a kávy, či bytové a kúpeľňové doplnky.

Firma Libor Polomský - Kvalita v kuchyni stavila na kvalitu a vo so svojej ponuke má takmer výhradne západoeurópske výrobky z Nemecka, Belgicka, Holandska, Veľkej Británie, či Portugalska.

Libor Polomský dlhé roky pracoval v spoločnosti, ktorá sa zaoberala dovozom a predajom kuchynského riadu a náčinia a v roku 2016 sa rozhodol osamostatniť a využiť svoje skúsenosti v tejto oblasti.

 

Libor Polomský - Kvalita v kuchyni_panvica

 

V sortimente jeho eshopu nájdete výrobky renomovaných zahraničných firiem ako sú napríklad ARTAME Portugalsko, BAF Industrie Nemecko, CS Solingen Nemecko, GSW Stahlwaren Nemecko, KELA Nemecko, WESTMARK Nemecko, STANLEY USA.

Najväčší záujem u zákazníkov je najmä o vysoko kvalitné, moderné a bezpečné indukčné tlakové hrnce ARTAME a tiež o titánové indukčné panvice a hrnce BAF Germany, ktorých vysoká úroveň prevedenia zaručuje dlhoročné používanie.

 

Libor Polomský - Kvalita v kuchyni_artame_tlakový hrniec

 

Spoločnosť ponúka aj pozáručný servis a dodanie náhradných dielov. Záručný servis je samozrejmosťou. So sortimentom firmy sa môžu zákazníci stretnúť na predajných výstavách, kde si môžu prezrieť tovar na vlastné oči.

Ďalšou formou predaja výrobkov je eshop www.kvalita-v-kuchyni.cz, kde je umiestnené nepreberné množstvo produktov aj s ich popisom.

Firma zabezpečuje v rámci veľkoobchodnej činnosti dodávky tovaru predajniam, reštauráciám, hotelom, penziónom, zásielkovým službám a eshopom.

Libor Polomský - Kvalita v kuchyni_II

Libor Polomský - Kvalita v kuchyni_III

Text: BK
Foto: Libor Polomský
Viac na: www.kvalita-v-kuchyni.cz