Ideálne je, ak kvalita a tradícia idú spolu ruka v ruke. Dôkazom takéhoto prepojenia je aj značka MEVA, ktorá na slovenskom trhu úspešne funguje už viac ako 28 rokov prostredníctvom dcérskej spoločnosti MEVA-SK s. r. o. Rožňava.

 

meva gastro nadoby odpad olej 2

 

Dnes firma MEVA-SK s. r. o. Rožňava dokáže zabezpečiť a poskytnúť pre svojich klientov široké spektrum produktov nevyhnutných pre fungovanie a vybavenie mestských a obecných mobiliárov, hotelov, reštaurácií i ďalších prevádzok.

Vykurovanie vonkajších priestorov

V našich klimatických podmienkach si môžeme vychutnávať sedenie na záhradách a terasách okrem pár mrazivých týždňov, takmer počas celého roka. Na jar a jeseň je však príjemné, ak si chladnejšie rána alebo večery dokážeme spríjemniť prikúrením si externými vykurovacími telesami. Tieto je možné zvoliť si podľa priestoru, ktorý chceme vyhriať a podľa orientačnej kapacity osôb pri konkrétnom sedení.

 

meva gastro nadoby odpad olej 8

 

Či už ide o súkromný priestor na vašej záhrade, alebo terasy hotelových reštaurácií, barov, posedenia v kaviarňach či vinotékach, pre každý priestor je možné zvoliť vhodný typ zohrievacieho telesa. Konkrétne zohrievače je možné využiť v exteriéri alebo interiéri. V ponuke spoločnosti si môžete vybrať z tradičných stojanových ohrievačov, teplometov, teplogenerátorov, vykurovacích telies i plynových pecí.

Gastro nádoby na odpad z kuchyne

Dnes už na ekológiu a šetrenie životného prostredia myslí každý z nás. Samozrejmou súčasťou zodpovedného správania je separovanie odpadu. Plasty, papier, sklo, kovy i tetrapaky zodpovedne triedime všetci.

 

meva gastro nadoby odpad olej 9  meva gastro nadoby odpad olej 10 


Vedeli ste však, že až 40% komunálneho odpadu tvorí biologicky rozložiteľný odpad z kuchyne? Práve pre tento typ odpadu sú vyvinuté špeciálne nádoby, do ktorých sa odpad vkladá, vďaka špeciálnemu odvetrávaniu sa v ňom redukuje množstvo vody , mení sa PH, čím sa eliminuje zápach. V prípade potreby je možné kombinovať tieto odpadové nádoby s biologicky rozložiteľnými vrecúškami. V ponuke spoločnosti nájdete nádoby rôznych veľkostí od najmenších až po 1100 litrové kontajnery na kolieskach.

 

meva gastro nadoby odpad olej 12  meva gastro nadoby odpad olej 11 

 

 

Elektrický kompostér

Ak by ste radi biologický odpad z kuchyne spracovali priamo na mieste jeho vzniku, vhodnou voľbou je elektrický kompostér. Je ideálny pre reštauračné a hotelové prevádzky, ale aj pre domácnosti. Ide o úsporné zariadenie s minimálnou spotrebou energie, ktorý môžete vďaka jeho kompaktným rozmerom prakticky umiestniť kdekoľvek v blízkosti elektrickej prípojky a kanalizačného potrubia. Výsledkom spracovania kuchynského odpadu bude hygienizovaný kompost, voda a oxid uhličitý.

 

meva gastro nadoby odpad olej 6

 

Viac informácií: www.meva.sk