Dnes tak vyhľadávané gastro obaly, ale aj spotrebný materiál, čistiace prostriedky a kuchynské vybavenie. Stovky maličkostí, bez ktorých sa štandardné gastrozariadenie, reštaurácia, bistro, kaviareň, či hotel nezaobíde. V šírke sortimentu nemá na trhu veľkoobchod a eshop AKKA TOP konkurenciu.

 

AKKA TOP_eko obaly_zatavovavací strojček

 

Ani aktuálne obmedzenia v prevádzke reštauračných služieb úplne nezastavili výdaj jedál. Mnohé zo stravovacích zariadení zareagovali na zmeny v preferenciách zákazníkov a rýchlo prešli na donášku jedla.

AKKA ponúka prevádzkovateľom gastrozariadení všetko, čo pre výdaj jedla potrebujú: menu boxy, zatavovacie misky, misky na polievku a šalát, rôzne druhy pohárov a jednorazový príbor. Hitom sú dnes papierové krabičky a burgerboxy.

Pre tých, ktorí myslia na životné prostredie, AKKA.SK dodá celú škálu obalov v eko kvalite. Vyrobené sú z cukrovej trstiny a za ideálnych podmienok sa v priebehu 8-12 týždňov rozložia bez akýchkoľvek toxických usadenín či ťažkých kovov. Šetrný k prírode je aj systém vratných pohárov, ktoré AKKA.SK ponúka aj s technológiou na ich čistenie.

Ešte širšia ponuka bio a eko produktov pre balenie, servírovanie, roznos a konzumovanie jedál a nápojov je na špecializovanej stránke ECOOBALY.SK. Taniere, misky a boxy z cukrovej trstiny, papierové tašky, ľahko recyklovateľné eko poháre z papiera, či eko plastu. To všetko posunie gastrozariadenie do ekologického levelu.

 

AKKA TOP_eko obaly

 

Málokde sú poriadok, čistota a hygienicky udržiavané priestory také nevyhnutné, ako v hoteliérstve a gastrozariadeniach. Na portáli AKKA.SK nájdete čistiacu a upratovaciu chémiu do kuchyne, toalety a kúpeľní, ale aj prostriedky na umývanie podlahy, okien a nábytku.

V rovnakom eshope hľadajte aj všetko pre balenie tovaru, tašky, vrecia, sáčky, doplnky pre stolovanie, ako servítky, obrusy a sviečky, pomôcky na pečenie, slamky a množstvo dekorácií. Mimoriadne vyhľadávaná je dnes dezinfekcia, jednorazové rukavice a rúška. 

Spoločnosť AKKA TOP úročí svoje sedemnásťročné skúsenosti na slovenskom trhu a do detailu pozná požiadavky gastrozariadení. Pôsobí ako klasický veľkoobchod s pravidelným rozvozom tovaru zákazníkom a obchodným zástupcom.

Spolupráca s AKKA TOP prináša spoľahlivosť a rýchlosť dodávky tovaru. Vybrané produkty vyexpedujú k zákazníkom do 24 hodín.

 

6273

Text: BK
Foto: AKKA TOP
Viac na: www.akka.sk a www.ecoobaly.sk