Široká škála produktov spoločnosti Deexin je vyvinutá tak pre wellness, bazény, fitness centrum ako aj pre kuchyne, kúpeľne a ostatné bežné povrchy. Spojením čistiaceho a dezinfekčného účinku využijete tieto produkty na každodenne upratovanie, aj na profesionálnu dezinfekciu.

 

deexin 1

 

Dezinfekcia vašich priestorov profesionálmi

Spoločnosť DEEXIN vykonáva dezinfekciu profesionálnym príslušenstvom. Spojením elektrostatického rozprašovača a kvalitnej polymérovej dezinfekcie bez chlóru dosahujeme dokonalý výsledok. Toto spojenie umožňuje rýchlu a účinnú prácu. Elektrostatickým nábojom dokáže pokryť všetky miesta, skryté aj tmavé. Polymérová dezinfekcia zase vytvára ochranný film po dobu niekoľko dní. Vďaka týmto vlastnostiam je dezinfekcia efektívnejšia a tým aj ekonomicky výhodnejšia.

 

deexin 3

 

Univerzálne dezinfekčné a čistiace produkty – upratujte a dezinfikujte zároveň

Čistiace a dezinfekčné produkty 2 in 1 vám ušetria čas a financie. Prípravky od spoločnosti Deexin využijete v kúpeľni, WC, kuchyni, v reštauračných priestoroch až po wellness, fitness a spa. Sú ekologické, bez chlóru, neobsahujú alkoholy, neničia žiadny povrch (drevený nábytok, kov, textil a pod.) a sú bez zápachu, čo je v hotelierstve veľká výhoda.

 

deexin 4

 

Bezchlórová dezinfekcia víriviek, bazénov, sáun – zabezpečte zdravie vašich zákaznikov

Ekologické čistiace prostriedky a bezchlórové bazénové prostriedky na dezinfekciu a hygienické zabezpečenie vody sú založené na aktívnych polyméroch, ktoré dokážu zastúpiť dezinfekčný účinok chlóru bez rizika tvorby škodlivých chloramínov. Produkty sú zdravotne neškodné aj pri dlhodobom používaní a to i pre deti a domáce zvieratá.

 

deexin 2

 

Najvyhľadávanejšie produkty z radu H2O sú POOL a WHIRLPOOL. Pre drevené sauny, kade, masážne lôžka a solária je určený disiCLEAN SPORT&SPA.

H2O POOL - je novodobý polymérovy, tekutý koncentrovaný prípravok na dezinfekciu a hygienické zabezpečenie vody v (krytých i nekrytých) bazénoch. Má výrazný a dlhodobý účinok proti mikroorganizmom a riasam.

H2O WHIRLPOOL - je polymérový prípravok pre dezinfekciu a hygienické zabezpečenie vody pre všetky druhy víriviek.

disiCLEAN SPORT & SPA - je tekutý, bezchlórový polymérový prostriedok. Bol špeciálne vyvinutý na dezinfekciu sáun, masážnych lôžok, zariadení vo fitness a wellness (karimatky, žinenky, rukavice, chrániče, športová obuv a ďalšie). Je veľmi účinný na odstraňovanie pachov.

Viac informácií: www.deexin.sk
Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
Tel.: +421 918 341 413 , +421 904 835 880