Automatické posuvné dvere, či karuselové dvere sú v hoteloch, verejných budovách a nemocniciach úplným štandardom. V ubytovacích zariadeniach sú praktické a dotvárajú celkový dizajn hotela. Hostia ocenia, že pri vchádzaní s kuframi ich nepribrzdí bariéra.

 

karusel zukenrmandel

 Zuckermandel – polyfunkčné mestské centrum, Bratislava

Prvý dojem je najdôležitejší. Hotelový hosť ešte len vstupuje do budovy a už vtedy robí najdôležitejšie hodnotenia. Dvere doslova vítajú hostí. Ich dizajn a funkčnosť dotvárajú vnímanie hotela. 

Automaticky otvárané dvere majú okrem toho, že sú ľahko a pohodlne prechádzateľné, ešte jednu výhodu. Najmä dnes ju ocenia všetci, ktorí sa chcú cítiť na verejnosti bezpečne. Minimalizujú, alebo úplne odstráňujú dotýkanie sa nehygienických kľučiek. Vedeli ste, že až 90% baktérií a vírusov. ktoré sú v ovzduší, sa zachytí a drží na kľučkách a držadlách dverí?

Posuvné dvere

Podniková skupina G-U patrí už roky medzi popredných výrobcov okennej a dverovej techniky. Automatické dvere na mieru vyrába aj v jednom zo svojich závodov v Nitre.

Posuvné dvere sú ekonomické, spoľahlivé, rýchle, s tichým chodom, komfortnou prevádzkou a jednoduchou montážou. Sú vhodné pre takmer všetky použitia. Či už v prevedení s pohonom a pojazdovým krídlom, s bočnými svetlíkmi, alebo s nadsvetlíkom. Okrem štandardných dverí spoločnosť G-U dodáva oblúkové, uhlové, teleskopické posuvné dvere, ale aj posuvné dvere v únikových cestách s otváracími krídlami.

Vlastnosti:

 - Veľmi tichý chod zabezpečený veľkými pojazdovými kolieskami a vymeniteľnou klznou plochou uloženou v gume
- Pohonná jednotka s konštrukčnou výškou “nefalšovaných” 100 mm
- Rýchlosť otvárania: až 0,9 m/s
- Jednoduchá a prehľadná obsluha
- Riadenie s vlastnou inteligenciou s rozmanitými možnosťami pripojenia a nastavenia
- Hmotnosť dverového krídla až 200kg (model heavyMaster)

 

Rustonka

Business Centrum Rustonka, Praha

Karuselové dvere

Štandardné karuselové dvere zabezpečujú rýchly a komfortný prechod osôb do objektov s minimalizáciou tepelných strát. Vytvárajú prístupy do budov tak, aby boli chránené proti prievanu a hluku. Používajú sa všade tam, kde sú žiadané reprezentačné vstupy. Predovšetkým vo verejných budovách, hoteloch, bankách, poisťovniach alebo letiskách. Karuselové dvere môžu byť skonštruované ako manuál, ako poloautomat s aktiváciou cez push-and-go, alebo ako plnoautomat s aktiváciou cez radarový hlásič.

Vlastnosti:

- Individuálne riešenia vďaka variabilnej konštrukcii s množstvom voliteľných možností
- Otočný kríž z hliníkovo – presklenej konštrukcie s jemným rámom
- Obvodové steny z oblúkového bezpečnostného skla (VSG) 10 mm alebo tepelnoizolačných plechových panelov
- V prevedení GRA-F so sklápateľnými krídlami, pre používanie v únikových a záchranných cestách.
- Aktivovateľná funkcia push-and-go
- Obmedzovač otáčok pri manuálnych karuselových dverách (voliteľne)

 

DSC 4429

 Kúpalisko Podhájska

Nechajte to na profíkov

Kompletnú špecifikáciu zariadení v konkrétnom objekte pripraví obchodný zástupca G-U, ktorý ju prispôsobí požiadavkám klientov. Pred samotnou montážou sa preverí stavebná pripravenosť objektu, aby sa predišlo prípadným problémom.

Po namontovaní zariadenia a odskúšaní jeho funkčnosti zaškolia montážni pracovníci personál, ktorý bude zariadenie prevádzkovať, čím sa zabezpečí jeho správny chod.

Nonstop servisná linka

Zákazníci majú možnosť kedykoľvek nahlásiť poruchu prostredníctvom servisnej linky, ktorá je na Slovensku a v Čechách zabezpečená cez Call centrum. To funguje nepretržite 24 hodín 7 dní v týždni a dokáže veľmi operatívne vyriešiť servis, prevádzkovú aj havarijnú údržbu. Je to najkomplexnejší produkt nielen pre zákazníka, ale aj pre developerov. Pre viac informácii navštívte stránku www.automatickedvere.com.

Môžete sa spoľahnúť na kvalitný servis

Po nahlásení poruchy sa dohodne termín servisného zásahu, ktorý závisí od závažnosti danej situácie a želaní zákazníka. Je možnosť využiť aj havarijný typ zásahu, kedy je dojazd na miesto určenia do niekoľkých hodín. Servis je vykonávaný kvalifikovaným a školeným personálom. Zdokumentujú sa bezpečnostné a funkčné nedostatky a zároveň sa zákazníkovi ponúknu konkrétne riešenia. Pri servise sa používajú výlučne značkové diely spoločnosti G-U.

 

Blumentál

Obchodné a kancelárske priestory, Bratislava

komplex lomnickeho foto c tomas maly MG 0150 HDR

Komplex Lomnického  – administratívny a bytovy komplex, Praha

Čokoládovňa Paretizánske

Čokoládovňa Partizánske

 

Text: BK, G-U
Foto: G-U
Viac na: www.automatickedvere.com/sk