Pobyt v hoteli alebo konzumácia jedla v reštaurácií. Kvalitné ubytovanie, dobré jedlo, ústretový personál a detaily, ktoré vytvárajú zo štandardného priestoru miesto priateľské na pohľad, dekorované so vkusom a jeho celkový dojem hovorí, áno, ste u nás správne. Myslíme aj na tie najmenšie detaily, vďaka ktorým sa u nás budete cítiť výnimočne.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Prevádzkovateľom ubytovacích a gastronomických zariadení ide v prvom rade o spokojnosť klienta. Aj vďaka doplnkom a na prvý pohľad maličkostiam, ktoré sú súčasťou vybavenia hotelových a reštauračných priestorov môžete zvýšiť pozitívny dojem, ktorý si klient všíma. Každé ubytovacie zariadenie bez ohľadu na svoju veľkosť, kategorizáciu alebo lokalitu by malo budovať a rozširovať povedomie o svojej značke a zariadení, v súlade s firemnou kultúrou a corporate identity.

Spoločnosť Mr. Horeca sa špecializuje na výrobu prvotriednych produktov a doplnkov pre hotely a reštaurácie. Podľa rozhodnutia klienta a štýlu zariadenia je možné vybrať si konkrétne doplnky z rôznych materiálov a prevedení. Koža, preglejka, bambus, filc alebo wash papier, personalizované vyhotovenia doplnkov, s nápisom, logom alebo iným motívom.

 

mr horeca white donkey kozeny izbovy organizer1

 

Aj momentálna situácia v súvislosti s pandémiou koronavírusu signalizuje, že slovenskí klienti, ktorí doteraz pravidelne dovolenkovali v zahraničí, zostávajú na Slovensku. Každý takýto hosť prirodzene porovnáva štandard z iných zahraničných destinácií so štandardom našich hotelov. Preto vkusné a luxusné doplnky, ktoré pôsobia profesionálnym dojmom prirodzene zvyšujú úroveň ubytovacieho i gastronomického zariadenia. Vytvárajú tak pozitívny dojem, pomáhajú udržať si klientov, ktorí sa budú do zariadenia radi vracať a taktiež môžu posúvať kladné referencie o hoteli či reštaurácii ďalej.

Štandardom v hotelových izbách je hotelová kniha, ktorá vytvára prvotné oboznámenie klienta s prostredím po jeho vstupe do izby. Mala by obsahovať základné inštrukcie k pobytu, potrebné telefónne čísla, informácie o atraktivitách a možnostiach trávenia voľného času, benefity pobytu, zľavové kupóny a ďalšie informácie.

Servírovacie podložky na konferenčnom stolíku na izbe pôsobia vkusne, ale sú aj praktické, zabraňujú poškodeniu stola, ľahko sa ošetrujú a udržiavajú.

Tak isto sú neodmysliteľným a štandardným doplnkom na izbách hygienické obrúsky, ktoré štýlovejšie pôsobia v koženom puzdre či boxe.

 

mr horeca hnedybox

 

Produkty spoločnosti Mr. Horeca sú cenovo dostupné, a tak ako sme spomínali vhodné pre rôzne tipy, veľkosti a lokality ubytovacích zariadení. Spokojní klienti spoločnosti sú napríklad aj tieto tri navonok odlišné zariadenia:

White Donkey Hotel

Luxusný hotel na Peloponéze v Grécku sa pýši unikátnymi rustikálnymi drevenými výrobkami, ktoré sú súčasťou reštaurácie a produktami z kože, ktoré dotvárajú interiér hotelových izieb a recepcie. Farebne dokonalo ladené doplnky z kože zakomponované do tunajších priestorov v pieskových, zemitých farbách s čistou belasou farbou gréckeho mora očaria každého hosťa hotela.

 

mr horeca white donkey menu woodland1

 mr hoteca donkey2

 

Apartmány Smokovec

Predajom apartmánov v Starom Smokovci pre investora jeho úloha neskončila, ale keďže dbá na detaily a spokojnosť svojich klientov, apartmány zariadil v súlade s corporate identity a svojim logom produktami Mr. Horeca. Luxusne sa vyníma na stole box na servítky, či podložky pod poháre v čiernej farbe s tepelným razením zlatou fóliou. Do jednotného šatu bola vyrobená aj visačka na dvere , či hotelový zápisník pre hostí. Cukríky a ostatné pochutiny na izbe sú rozložené na štýlovom podnose.

 

mr horeca apartmany smokovec

 

Lacov dom

Aj v apartmánovom dome v obci Klčov si hostia okrem pohody a relaxu pri bazéne nájdu v izbovom organizéri všetky potrebné informácie k pobytu. Keďže tento produkt je vyrobený z vodoodolnej kože Spectro, neprekáža mu ani stretnutie s vodou, či rozliatym drinkom. Plne komfortný organizér je vybavený aj nepremokavými vnútornými obalmi.

 

mr horeca lacov dom1

 

Spoločnosť Mr. Horeca je plne k dispozícii klientom a záujemcom o ich výrobky. Poradenstvo pri výbere vhodného produktu a jeho doladenia k interiéru zariadenia a v súvislosti so značkou sa môže realizovať pri osobnom stretnutí priamo v zariadení klienta. Bezplatne je možné zaslať aj vzorky jednotlivých produktov.

Viac informácií: www.mrhoreca.sk