Kreativita, precíznosť technikov a stolárskych majstrov, flexibilita a moderný strojový park. Na týchto základoch stavia svoju firemnú filozofiu výrobca atypických interiérov firma Horák Interiéry.

 

rekreacny areal gothal 22 horak interiery

 

Má za sebou desiatky realizácií. Netypickým nábytkom na mieru vybavili stolári z firmy Horák Interiéry nielen domácnosti, ale aj viaceré kancelárie, obchodné priestory, banky, reštaurácie, penzióny, hotely na Slovensku i v zahraničí.

Ich tvorivý prístup a invencia dala mnohým reštauráciám, kaviarňam a ubytovacím zariadeniam punc výnimočnosti a originality.

 

restauracia stefanka 13 horak interiery

 

Konateľ spoločnosti Kamil Horák upozorňuje, že vďaka schopnosti pružne reagovať na požiadavky trhu, na novinky v dizajne, ako i v používaných kovaniach a technológiách, sa vo výrobe interiérových dverí a interiérov môžu oprávnene radiť k najlepším výrobcom interiérov na Slovensku.

„Zabezpečujeme služby od prvotnej konzultácie a ďalších návrhov s architektom, cez vypracovanie výrobnej dokumentácie, výroby prezentačných vzoriek, presného zamerania, výroby nábytku a konečnú montáž. To všetko v ústretovej a tvorivej komunikácii so zákazníkom aj architektom. Dokážeme pružne reagovať na všetky požiadavky našich zákazníkov aj architektov pri výrobe a montáži náročných, alebo atypicky riešených interiérov,“ predstavuje zameranie výrobcu netypického nábytku Kamil Horák.

 

optika avion 4 horak interiery

 

Stolárski odborníci zo spoločnosti Horák Interiéry dokážu spoľahlivo vyrobiť aj najnáročnejší interiér. Sú flexibilní a ústretoví pri kontakte so zákazníkmi počas montáže interiéru.

„Vyrábame zo všetkých konštrukčných materiálov i z masívneho dreva. Pre požadovaný druh nábytku vieme odporučiť najvhodnejší materiál. Štandardne vieme dodať a namontovať zákazku do 30 dní od schválenia výkresovej dokumentácie, materiálovej špecifikácie, cenovej ponuky a podpísania zmluvy zákazníkom,“ poukazuje na flexibilitu a rýchlosť dodávky Kamil Horák.

Ďalšie informácie a ukážky realizácií poskytnú vo vlastnom showroome v areáli R1 na Rožňavskej 1 v Bratislave.

 interier byt bratislava 4 horak interiery 1000x798

rekreacny areal gothal 4 horak interiery

rekreacny areal gothal 16 horak interiery 1000x800

 

Text: BK
Foto: Horák Interiéry
Viac na: horakinteriery.sk