Sú nezávadné pre deti i zvieratá, nezapáchajú, nie sú horľavé a najmä neobsahujú chlór. Ekologické čistiace a dezinfekčné prostriedky H2O COOL sú založené na aktívnych polyméroch, ktoré dokážu zastúpiť dezinfekčný účinok chlóru bez rizika tvorby škodlivých chloramínov. Používajú sa ako alternatíva k chlóru pri úprave vôd - bazénových aj technických - a tiež pri plošnej dezinfekcii predmetov, priestorov, plôch a vzduchu.

 

swimming pool 1 1176660

 

Viacúčelová bezchlórová dezinfekcia novej generácie

PolyHMG dezinfekčný prostriedok na báze polyméru slúži na hygienické zabezpečenie bazénov, teplých i rekreačných vôd a vírivých vaní. V porovnaní s ostatnými spôsobmi dezinfekcie, najmä s chlórom, nepôsobí negatívne na ľudský organizmus. Má bakteriostatický a algicídny účinok a nemá vplyv na pH vody. Vyznačuje sa tiež fungicídnymi vlastnosťami.

Predĺžte životnosť vášho bazéna či vírivky

Bazénová voda zabezpečená týmto preparátom nepoškodzuje technológiu ani stavbu bazénu. Pre užívateľa je veľmi príjemná, nevysušuje kožu a nedráždi oči. Obsluha bazénu nemusí používať žiadne ochranné pomôcky.

PolyHMG alebo chlór?

PolyHMG ponúka správnu a účinnú úpravu bazénovej vody tak, aby bola nezávadná a navyše na pohľad iskrivá. Dezinfekčný účinok PolyHMG má reziduálny charakter, to znamená, že. má dlhodobý účinok. Dávkovanie je veľmi jednoduché a ľahko kontrolovateľné.

Chráňte svoj personál a zdravie vašich zákazníkov

Chlór môže i vo veľmi malom množstve vyvolávať alergické reakcie ako napríklad podráždenie pokožky, očí a slizníc. Výskumy vedcov preukázali, že výpary z chlórových preparátov sú pre pľúca škodlivé. Výsledky výskumu potvrdzujú, že zlúčeniny chlóru sú tiež príčinou tzv. pracovnej astmy u pracovníkov kúpalísk, plavčíkov a profesionálnych plavcov. Polymérový dezinfekčný prípravok PolyHMG je vďaka svojim unikátnym vlastnostiam schopný v plnej miere zabezpečiť dezinfekciu a údržbu vody a to pri zachovaní takých vlastností, ktoré nie sú toxické ani škodlivé pre človeka a životné prostredie a oproti iným prostriedkom je širokospektrálny.

Zdvojnásobte ochranu vášho wellness

Vyskúšajte náš komplexný polymérový dezinfekčný program pre povrchy vo wellness. Práve povrchy v okolí bazénov bývajú najviac zaťažované mikróbmi a prispievajú tak ku zvýšenej spotrebe dezinfekčných prípravkov v bazéne.

Dlhodobé a efektívne riešenie

PolyHMG kombinuje dezinfekčnú funkciu s ochrannou. Eliminuje existujúce mikroorganizmy a zároveň vytvára nehostinné prostredie pre ich budúci výskyt. Vytvára na povrchoch mikroskopicky film, ktorý pôsobí antibakteriálne. Menej baktérií na povrchoch znamená menej baktérií v bazéne. Tento synergický efekt má za následok zníženie koncentrácií bazénovej chémie.

 

one time pool cleaning service cleaning orig

89249643 108912864050588 7928446251878580224 n

Viac info:

www.h2o-cool.sk

tel.: +421 948 033 271

email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.