Gastrotrh sa zo dňa a na deň zmenil. Hotové jedlo sa vozí cez donáškové služby a podávajú ho zabalené v miskách a obaloch. Technopack Slovakia prináša zariadenia, ktoré pomáhajú zautomatizovať balenie varených jedál.

 

technopack 2

 

Stovky typov baliacich strojov od svetových lídrov vo výrobe zariadení pre balenie, baliaci materiál a okamžitý servis. Zvolenská spoločnosť Technopack Slovakia dodáva baliace stroje pre potravinárstvo i priemysel. V gastrosegmente sú vychytené vákuové baliace stroje a stroje pre balenie do misiek.

Využívajú ich pekárne, mliekarne, spracovatelia mäsa a vajec, obchodné reťazce, ale aj reštaurácie a všetky spoločnosti, ktoré potrebujú zabaliť svoj produkt. Technopack Slovakia je na trhu už viac ako štvrťstoročie a od vtedy pripravil na mieru baliace zariadenia pre stovky podnikov a prevádzok. Od malých ručných zariadení, až po plne automatické stroje.

Riaditeľ spoločnosti Marián Halaj tvrdí, že každá požiadavka na balenie zo strany ich klientov je výzvou. V oblasti gastronómie je aktuálne trendom balenie do hotových vákuových sáčkov.

„Takto zabalené výrobky sú potom chránené pred vonkajšími vplyvmi a mechanickým poškodením, taktiež je možné docieliť predĺženie trvanlivosti, buď samotným vákuovaním, alebo vákuovaním s následným pridaním modifikovanej atmosféry (MAP). V tomto sortimente strojov ponúkame kvalitné stroje európskej spoločnosti Henkelman. Ponúkame predĺženú záruku pre všetky typy vákuových strojov,“ predstavil Marián Halaj ponuku vákuovacích baliacich strojov.

aa

Ďalšími zariadeniami ktoré pomáhajú zautomatizovať balenie jedál, sú stroje pre balenie do misiek. „Určené sú pre balenie hotových jedál, polotovarov a potravinárskych výrobkov (údeniny, mäsové výrobky vrátane čerstvého mäsa, paštéty, šaláty, pekárenské výrobky aj s náplňou...) do misiek s možnosťou vákuovania a následným pridaním ochrannej atmosféry pre predĺženie trvanlivosti. Ponúkame okrem jednoduchých zariadení aj poloautomatické či plnoautomatické linky pre výkony až 60 misiek za minútu. Spoločnosť Reepack - výrobca strojov pre balenie do misiek - je držiteľ certifikátu ISO 9001: 2015,“ zdôraznil riaditeľ spoločnosti Technopack Slovakia.

Marián Halaj poukazuje aj na to, že zvolenský dodávateľ obalových strojov a spotrebných materiálov zastupuje výlučne lídrov vo výrobe jednotlivých komodít. „Nehľadáme výrobcov s najnižšou cenou, ale výrobcov s najlepšou kvalitou. Dobrú kvalitu baliacich zariadení a ich minimálnu poruchovosť dokážu naši klienti oceniť až v praxi, kde im nevznikajú prestoje výroby z dôvodu poruchovosti baliacich technológií, ktoré im dodávame. Ak aj vzniknú poruchy na nami dodaných zariadeniach, nastupujeme okamžite na servisný zásah, respektíve vieme klientovi počas odstraňovania poruchy zapožičať adekvátne baliace zariadenie,“ dodal Marán Halaj.

 

AAA

 

Produkty spoločnosti Technopack Slovakia
- Stroje na balenie do teplom zmrštiteľnej fólie
- Stroje na skupinové balenie do PE fólie
- Páskovacie stroje na papierovú alebo fóliovú pásku
- Ovinovacie stroje
- Lepiace a formátovacie stroje
- Vákuové baliace stroje
- Stroje pre balenie do misiek
- Horizontálne baliace stroje
- Etiketovacie stroje
- Baliace stroje skin a blister

sys media 6228

 

Text: BK
Foto: Technopack Slovakia
Viac na: www.technopack.sk