V spoločnosti AMIDO-EXQUISIT vedia presne akú kvalitu má mať hotelová posteľná bielizeň. Majú za sebou štvrťstoročie skúsenosti, rakúsky know-how a zákazníkov prevažne na náročných západných trhoch.

 danube

 

 

Hotelovému textilu rozumejú dokonale. V ich sortimente s vysačkou „Made in Slovakia“ je posteľná bielizeň, napínacie plachty, ochrana matracov i stolová bielizeň pre gastronómiu.

V spoločnosti AMIDO-EXQUISIT stavili na vysokú kvalitu a inovatívne riešenia. Podľa riaditeľa spoločnosti Dušana Gabrišku, textilné výrobky zo závodu vo Vranove nad Topľou smerujú prevažne na západný trh.

„Slovenský trh je pre nás menšinový. Fungujeme najmä v západných krajinách, kde vyvážame cirka 90 percent produkcie - v Rakúsku, v Nemecku, Švajčiarsku a Taliansku, teda všade tam, kde je silná hotelová tradícia a vysoké nároky na kvalitu,“ hovorí Dušan Gabriška a dodáva, že vďaka zahraničným referenciám majú otestované požiadavky náročných hoteliérov.

 

GLORIETTE 150 GOLD v2

 

Niekoľkokrát zdôrazňuje kvalitu posteľnej bielizne, ale aj napínacích či posteľných plachiet, ktoré sú v hoteloch extrémne namáhané, musia sa vyznačovať vysokou stálosťou, byť odolné voči chlóru a vydržať časté pranie.

„Poctivo šijeme. Hustejší steh potom oveľa viac vydrží pri praní a pri žehlení. Hotelová posteľná bielizeň musí byť nielen elegantná, ale musí sa s ňou ľahko manipulovať. To, čo vydržia naše výrobky, čo sa týka počtu praní, sa nedá porovnávať s konkurenciou z tretích krajín. Poznám prípady, keď si hoteliéri kúpili posteľnú bielizeň z Pakistanu a nedokázali ju vyžehliť v automatických žehličkách a bielizeň vyzerala katastrofálne,“ poukazuje na rozdiely v kvalite Dušan Gabriška.

 

girl 1245773 1280

 

AMIDO-EXQUISIT je dcérou rakúskej spoločnosti AMIDEX GMBH. Svoje výrobky šije presne na mieru a podľa požiadaviek zákazníkov od niekoľkých kusov až po desaťtisícové série.

Program AMITESSE damaskovej posteľnej bielizne sa vyrába z hodnotných priadzí a je na základe svojej optimálnej konštrukcie tkaniny extrémne odolný a zaťažiteľný, tým najviac vhodný pre každodenné použitie.

Používané sú tie najkvalitnejšie druhy farbív, a to najmodernejšou technológiou farbenia. Farebná posteľná bielizeň sa vyznačuje veľmi vysokou stálosťou farieb, ktorá dlho vydrží ako nová. Všetky biele aj farebné tkaninové posteľné oblečenia je možné prať až do 95 ºC. 

Text: BK
Foto: AMIDO-EXQUISIT, Pixabay
Viac na: www.amido-exquisit.sk