Evokujú čistotu, eleganciu a dobre udržiavanému hotelu dodávajú punc kvality a luxusu. Textílie sú v hotelovej izbe to prvé, čo udrie hosťovi do očí.

 

Fotolia 63161064 XXL


Kvalitná a ľahko udržiavateľná bielizeň, hebké uteráky a župany, luxusné prestieradlá a vkusné závesy tvoria „outfit“ hotelovej izby. Ich kvalita mnoho napovedá o štandarde ubytovacieho zariadenia i o každodennej starostlivosti a údržbe zo strany hotelového personálu. Hostia sú mimoriadne nároční a od pobytu v hoteli majú vysoké očakávania. Chcú sa cítiť ako doma, no zažiť tu ešte väčšiu dávku luxusu a útulnosti.

Hotel musí zaujať aj v oblasti použitých textílií, priniesť pre hosťa zážitok a prekvapiť nezabudnuteľným dizajnom. Luxusná posteľná, stolná a kúpeľňová bielizeň od spoločnosti HORWELL prináša do hotelov, penziónov a reštaurácií eleganciu a štýl. Dodávateľ textílií robí svoju prácu s vášňou, o čom svedčí neustále rastúci počet zákazníkov na Slovensku, v Poľsku a v Českej republike. 

 

Fotolia 59483298 S

 

LÔŽKOVINY

Hotelová damašková bielizeň
Posteľná bielizeň je neoddeliteľnou súčasťou vnútorných priestorov hotela a spálne. Ponuka Horwell je atraktívna vzhľadom na obrovské množstvu sortimentu. Štýlová podstielka je vyrobená z vysoko kvalitnej bavlny s damaškovou väzbou. Vďaka dvojito zapleteným vláknam sú šité posteľné súpravy veľmi trvanlivé. Horwell šije damaškovú bielizeň najvyššej pevnosti a zároveň ponúka aj luxusnú posteľnú bielizeň vyrobenú z egyptskej bavlny.

Prestieradlá
Na dotyk príjemné a mäkké prestieradlá pomáhajú získať vynikajúci komfort spánku. Dôležité pre prestieradlá sú úžitkové vlastnosti, ako je skladanie, rozmerová stálosť a odolnosť tkaniny. Ponuka Horwell kombinuje tieto funkcie s estetikou a precíznym spracovaním.

Periny, vankúše
Periny a vankúše, špeciálne navrhnuté pre hotel, spĺňajú najvyššie štandardy kvality a užitočnosti, pri zachovaní dlhej životnosti. Tieto parametre majú vplyv na kvalitu spánku hotelového hosťa a tým obraz samotného objektu. Ponúkané výrobky sú vyrobené z hypoalergénnych silikónových vlákien poskytujúce vysoké teplotné parametre, výnimočnú pružnosť a hebkosť.

Chrániče matracov
Chrániče majú mnoho užitočných funkcií. Chránia matrac pred škvrnami. Použitie vysoko kvalitných tkanín poskytuje ventiláciu matraca .Vytvára špeciálne klimatické pásmo medzi matracom a prestieradlom. Tkaniny umožňujú udržanie vodotesnosti a priepustnosť vodnej pary, ktoré poskytuje dýchací materiál.

Deky
Pre jedinečnú estetiku a pohodlie zákazníkov v hoteloch alebo penziónoch Horwell ponúka vysoko kvalitné hotelové deky. Zvlášť pozoruhodné sú deky v teplých farbách pre klimatické a elegantné interiéry. Deky sú teplé, mäkké a veľmi príjemné na dotyk.

Prikrývky
Posteľ môže dokonale komponovať s hotelovým interiérom. Použitie vhodných látok a farieb v posteli s odkazom na celkový dizajn umožní usporiadať interiér do harmonického celku. Horwell ponúka luxusné prikrývky vyrobené z jednotných a zmiešaných tkanín. Extrémne trvanlivé a odolné proti účinku času.

 

Fotolia 215974787 Subscription Monthly M

 

KÚPELNOVÉ DOPLNKY

Hotelové uteráky
Najdôležitejšie textilné vybavenia hotelovej kúpeľne sú nepochybne uteráky. Výroba zahŕňa materiály vyznačujúce sa tým, že poskytujú najvyššiu kvalitu. Vďaka tomu sú tkaniny Horwell ideálne pre každodenné použitie a údržbu. Zosilnený steh lemu zaručuje vysokú odolnosť voči opotrebovaniu. Uteráky sa v priebehu používania nestávajú žlté ani šedé , môžu byť prané v roztoku chloridu sodného pri teplote do 95°.

Hotelové župany
Župany sú povinnou súčasťou vybavenia luxusného hotela. Dodatok, s ktorým sa bude každý zákazník cítiť výnimočne. Odolnosť proti opotrebeniu je rozhodujúca. Horwell sa zameriava na kvalitné materiály, vďaka ktorým sa župany v priebehu ich používania neopotrebúvajú.

Hotelové papuče
Populárny a praktický doplnok do hotelového zariadenia poskytujúci komfortné pohybovanie sa po miestnosti. Použitie bavlny froté poskytuje mimoriadne pohodlie. Podrážka je vyrobená z protišmykovej gumovej peny pre väčšiu odolnosť hotelových papúč.

Kúpeľňové koberčeky
Koberčeky sú perfektným doplnkom každej hotelovej kúpeľne. Horwell ponúka vynikajúcu kvalitu bavlnenej tkanina s vysokou pevnosťou a vysokou savosťou. Koberčeky sa vyznačujú starostlivou povrchovou úpravou. Zákazníci elegantných hotelov a rekreačných rezortov si zaslúžia cítiť pod nohami po rannej sprche alebo večernej kúpeli našuchorený a na dotyk mäkký materiál.

 

Fotolia 74140239 S

 

WELLNESS & SPA

Uteráky na WELLNESS & SPA
Elegantné uteráky určené špeciálne pre salóny a hotely SPA. Veľmi mäkké a nežné na dotyk, dobre absorbujú vodu. Zvýšená hustota vlákien výrazne zlepšuje pevnosť tkaniny a aj po mnohých praniach zachovávajú svoje vlastnosti. V ponuke sú mnohé modely vaflových a froté uterákov v rôznych veľkostiach.

Župany pre WELLNESS & SPA
Vaflové župany pre SPA ako aj uteráky sa vyznačujú väčšou mäkkosťou a lepšou absorpciou vody. V porovnaní s hotelovými sa vyznačujú odlišným dizajnom, väčším množstvom modelov a originalitou. Navyše župany šité Horwell sa po opakovanom praní sa nestanú šedé ani žlté. Zachovávajú svoju pôvodnú farbu a tvar.

Papuče pre WELLNESS & SPA
Papuče sú určené len na jednorazové použitie a mali by byť vo vybavení všetkých rekreačných zariadení, ktoré navštevujú nároční zákazníci. Zvýšená hmotnosť a perforovaná štruktúra tkaniny sú ideálne pre podmienky SPA. Papuče sú vyrobené z bavlny. Jedinou výnimkou je protišmyková úprava, sú pevnejšie v porovnaní s tradičnými hotelovými papučami. K dispozícii sú tiež jednorazové papuče z fizelínu.

Bedrové pásy pre WELLNESS & SPA
Bedrové pásky sú reakciou na dopyt priemyslu SPA pre pohodlné a praktické oblečenie používané v saunách a saunariach. Bedrové pásky sú šité v oboch verziách pre ženy a mužov. Kvalita bavlny použitej pri výrobe pásov poskytuje vysoký komfort a ľahkosť v čase ich používania.

 

Fotolia 56515910 S

 

REŠTAURAČNÝ TEXTIL

Obrusy a podložky
Široká škála vzorov a farieb sa vzťahuje na damaškové obrusy, ako i na obrusy škvrnám odolné. Obrusy sú extrémne odolné voči vyblednutiu, opakovanému praniu a dokonale sa skladajú. V ponuke je široký výber podložiek pod obrusy, ktoré chránia stôl pred poškodením a plnia funkciu tlmiča.

Obrúsky, násadky
Odporúčame profesionálne šité na mieru obrúsky a banketné násadky určené predovšetkým pre elegantné a luxusné reštaurácie. Široká škála farieb a tkanín. Hmotnosť zaručuje vysoký komfort a najvyššiu kvalitu. Najväčšou výhodou tkanín je odolnosť voči mechanickým faktorom.

Behúne
Široká škála behúňov v ponuke Horwell by mala uspokojiť aj tých najnáročnejších zákazníkov. Tieto produkty sú vyrábané špeciálne pre trh HoReCa. Behúne spĺňajú veľmi vysoké štandardy tohto odvetvia. Estetika pokračuje so životnosťou a jednoduchou údržbou vďaka použitiu odolných tkanín voči znečisteniu.

Valance pre obrusy (skirting)
Rôzne farebné prevedenie a veľkosti. Valance sú pripevnené k stolu pomocou suchého zipsu, alebo pomocou pracovného obrusu, pokrývajúceho celú dosku. Ponuka spoločnosti Horwell je doplnená takisto klipsami.

Poťahy na stoličky
Poťahy na stoličky sú doplnkom dekorácie stola. Poskytujú spoľahlivú ochranu proti ušpineniu stoličiek. Vynikajúce projekty idú ruka v ruke s množstvom možných riešení tak, aby každý priestor bol doplnený o unikátny dekoratívny prvok.

 

Fotolia 69837999 S

 

OKENNÉ DEKORÁCIE

Záclony
Záclony ako aj závesy majú dekoračnú funkciu. Extrémne zlepšujú estetický zážitok. Spoločnosť Horwell šije záclony v ľubovoľnej veľkosti a má bohatú a pestrú kolekciu tkanín. Klasický a moderný dizajn a bohaté farby zabezpečia, že si zákazníci vždy nájdu vhodné riešenie pre seba.

Závesy
Záves je dôležitý dekoratívny prvok s mnohými ďalšími funkciami. Predstavujú akúsi ochrannú bariéru, obmedzujú množstva svetla a tepla prenikajúce do interiéru. Široký sortiment umožňuje neobmedzené možnosti dekorovania interiérov. Medzi druhmi tkanín sú tiež zatemňujúce typu blackout. Ponuka zahŕňa tkaniny vyrobené z nehorľavých vlákien, ktoré spĺňajú všetky požiadavky na ochranu proti požiaru.

Garniže
Garniže sú dôležitou súčasťou dekorácie každého okna ako dekoratívny prvok, ktorý spĺňa úžitkovú funkciu. Estetický vzhľad závesovej tyče v kombinácii s jej funkčnosťou, rozhodujú o tom, akú garníž zvoliť v závislosti na určení interiéru. Jednoduchý tvar tyče je ideálny pre väčšinu hotelových interiérov, ale v ponuke sú tiež rozsiahle systémy elektrických stropných koľajníc úspešne vo veľkých konferenčných a reštauračných miestnostiach.

Rolety
Bohatá zbierka textilných vzorov a farieb, vrátane rozptyľujúcich svetlo, zatemňujúcich a transparentných, umožňuje zvoliť roletu pre interiér v závislosti od miesta určenia. Tento typ okennej dekorácie poskytuje spoľahlivú ochranu pred slnečným svetlom interiérov a odleskami na obrazovkách. Ponuka zahŕňa rolety rímskeho typu, rakúskeho typu a zatemňujúce.

Panelové závesy
Veľmi moderná forma dekorácie okien, ktorá nahradí záclony a závesy je systém žalúzií – panelových závesov. Je doplnením dekorácie vnútra a umožňuje väčšie pohodlie pri nastavení intenzity svetla, ktoré zasahuje do miestnosti. Vzory a farby možno voľne kombinovať. Vertikálne žalúzie sú ideálne pre rozsiahle priestory s vysokým stropom a ako delič vo vnútri. Možnosť používať v oblastiach s neobvyklými tvarmi.

 

Fotolia 72527738 XXL

 

Text a foto: Horwell
Viac na: www.horwell.sk