Verejné budovy a miesta, ako sú hotely, plavecké štadióny či wellness centrá sú dennodenne vystavené veľkému objemu návštevníkov. Sanitárne systémy, ktoré zákazníkom slúžia, by tak mali byť nielen kvalitné a dizajnové, ale mali by aj spĺňať celý rad štandardov. A s nimi si hravo poradí nehrdzavejúca oceľ.

 

y dres

 

Vybavenie z nerezovej ocele, inak povedané z antikora, má niekoľko výhod. Tou prvou je neskutočná pevnosť. S tým úzko súvisí aj odolnosť proti povrchovému opotrebeniu. Nerezové vybavenie sa veľmi ľahko udržiava, stačí ho vyčistiť parou alebo vodou. Vedeli ste, že nehrdzavejúca oceľ môže byť lesklá, matná alebo dokonca brúsená? Tieto možnosti z nej robia dokonalý estetický prvok. Pomyselnou čerešničkou na torte je jej dlhá životnosť.

 

Všetko pre verejné toalety

 

Zhodneme sa na tom, že asi najnavštevovanejším miestom v každom verejnom priestore sú toalety. Denne musia obslúžiť tisíce návštevníkov, takže dostávajú poriadne zabrať. Preto je dôležité, aby toalety dokázali čo najlepšie odolávať. Aj keď si to veľa ľudí neuvedomuje, nerezové pisoáre a toalety patria k najlepšiemu riešeniu v rámci anti vandalizmu. Vďaka vyššie spomínaným výhodám skvelo obstoja aj v situáciách, keď je keramika dávno z hry.

 

Hygienické umývanie rúk

 

Hygiena je pri riešení sanitárneho vybavenia vo verejných budovách tým najdôležitejším štandardom. Aby bolo umývanie rúk čo najhygienickejšie, inštalujú sa na verejné toalety sušiče rúk. Nájdu sa však aj odporcovia, ktorí radšej využívajú klasické papierové obrúsky, ktoré sú umiestnené v zásobníkoch. 

y umyvac

  

Upratovanie a umývanie riadu efektívne

 

Každá reštaurácia alebo jedáleň potrebuje v kuchyni kútik na umývanie. Základom každého takého kútika je dostatočne veľký a odolný drez. Po ruke by ste mali mať aj výlevku, do ktorej môže prúdiť znečistená voda napríklad z umývania špinavého ovocia a zeleniny.

 

Všetko na jednom mieste

 

Potrebujete vybaviť váš podnik nerezovým zariadením? Slovenský e-shop Sanitino.sk ponúka celú sériu výrobkov pre verejný sektor, všetko z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Pozrite sa na ich širokú ponuku, ktorá obsahuje aj svetoznáme značky v oblasti sanitárneho vybavenia.