Byť celý deň na nohách a pritom vyzerať elegantne a dôstojne. Hotelový a reštauračný personál sa v kvalitnom pracovnom oblečení nielenže cíti dobre, ale aj reprezentuje navonok.

 

tophoreca uvod

 

Čašníci a čašníčky, na ktorých sa je radosť pozerať sa, odetí v kvalitných a pohodlných košeliach, nohaviciach, sukniach a vestách. Kuchári, ktorí behajú okolo sporáka v hygienických rondónoch, kuchárskych nohaviciach, pracovných plášťoch a zásterách. Ale aj pracovné oblečenie pre chyžné a upratovačky.

AGAL Textil Servis je expertom na pracovné oblečenie. Certifikované pracovné odevy dodáva nielen pre hotelierstvo a gastronómiu, ale aj pre odvetvie zdravotníctva a priemysel.

Personál hotelov, reštaurácií, kaviarní, kuchýň a cateringových spoločností potrebuje špecifické gastro pracovné oblečenie. Pracovné odevy Horeca musia spĺňať prísne hygienické normy, kritériá kvality, ale aj komfortu pri celodennom nosení.

 

tophoreca care3

 

Obľúbené sú biele odevy, ale čoraz častejšie preniká do gastroprevádzok a hotelov aj pracovné oblečenie v rôznych farebných prevedeniach. Na pracovné oblečenie Horeca sú kladené vysoké nároky na kvalitné materiály, ktoré si zachovávajú svoj pôvodný tvar, farebnú stálosť, pohodlný strih a dlhú životnosť aj pri praní na vysokých teplotách, až do 95 °C.

Pracovné oblečenie pre hotely a reštaurácie je možné prať doma, aj v priemyselných práčovniach. Keďže oblečenia slúži aj na reprezentáciu, vyšité alebo vytlačené logo, či reklamný slogan urobí svoju službu. Spoločnosť AGAL Textil Servis poskytne vzorové pracovné oblečenie, ktoré zamestnávateľom môže pomôcť pri rozhodovaní.

Okrem HORECA odevov má AGAL Textil Servis v ponuke aj pracovné oblečenie pre nemocnice, polikliniky, lekárne a laboratóriá. Kvalitné a komfortné zdravotnícke odevy sú určené aj pre opatrovateľské domy, stacionáre, domovy sociálnych služieb, aj wellness centrá.

 

tophoreca care2

 

V spolupráci s chránenou dielňou AGAL Textil Servis zabezpečí aj kvalitné tričká s vytlačeným či vyšívaným logom, alebo s 3D výšivkami. Tričká pracovné, športové, aj na bežné nosenie, s krátkym i s dlhým rukávom, tričká dámske aj pánske alebo polokošele. Farebné odtiene, aj typy tričiek, si zákazníci môžu vybrať z katalógu, alebo na osobnom stretnutí.

AGAL Textil Servis dodáva aj pracovné oblečenie pre priemysel odolné voči mechanickému namáhaniu, s dlhodobou životnosťou a množstvom praktických doplnkov, ale aj ochranné pracovné oblečenie antistatické, ESD, kyselinovzdorné, reflexné, multi-normové, pre zlievárne. Špeciálne pracovné oblečenie je vhodné aj do extrémnych podmienok, spĺňajúce prísne bezpečnostné normy.

 

tophoreca tricka

 

Text: BK
Foto: AGAL Textil Servis
Viac na: agaltextil.sk