Vybavenie hotelov, ale aj stovky maličkostí, bez ktorých sa štandardný hotel nezaobíde. V šírke hotelového sortimentu nemá VECTOR SK na trhu konkurenciu.

 

hotel 1330850 1920


Spoločnosť VECTOR SK má vo svojej ponuke všetko, čo hotelový manažment potrebuje pre prevádzku hotelového zariadenia, ale aj reštaurácie, či wellness centra. Zariadi hotelové izby televízormi, sejfami, minibarmi, žehličkami, ale aj posteľami, prístelkami a matracmi. Vybaví kúpeľňu kozmetickými prípravkami, dávkovačmi, zrkadlami i fénmi.

Vo svojich skladoch disponuje všetkým, čo potrebuje recepcia. Od kľúčeniek a držiakov na noviny, až po čističe obuvi a bagážové vozíky. V portfóliu je hotelový nábytok, textil, pomôcky pre chyžné, vybavenie pre catering i hotelovú kanceláriu.

0011minibarSpoločnosť VECTOR SK, s.r.o. je na trhu už trinásť rokov. Za pomerne krátku dobu sa stala významným partnerom mnohých hotelov a penziónov na Slovensku. Zariadením a doplnkami firma vybavila už asi sedemdesiat troj, štvor, a päťhviezdičkových hotelov. 

 

cad 99729001

 

V súčasnosti disponuje najširším sortimentom hotelového vybavenia na slovenskom trhu. VECTOR SK zastupuje mnohé renomované značky. Spolupracuje s poprednými európskymi a svetovými výrobcami a distribútormi hotelových produktov. Hotel vybavia komplexne do posledného detailu. No do ubytovacích zariadení pošlú aj malú objednávku vybranú zákazníkmi cez eshop.

7818cisticobuvy

Súčasťou filozofie predaja je aj poskytovanie kvalitných služieb, či už poradenských, prepravných, servisných a montážnych. Hotelové vybavenie spoločnosť VECTOR SK nielen dodá, ale aj nainštaluje. Pre hotely zabezpečia inštaláciu zámkových systémov, montáž minibarov a sejfov, kúpeľňových fénov, ale aj zásobníkov a sušičov rúk. Nainštalujú počítačové siete, dataprojektory, či interaktívne televízne systémy.

706apostel

Text: BK
Foto: Pixabay, VECTOR SK
Viac na: vectorsk.sk