Majú vysokú odolnosť, sú bezpečné a prinášajú neobmedzené možnosti, ako dizajnovo ozvláštniť interiéry, komerčné priestory, ale i domácnosti. Tlač na sklo jednoducho ohúri.

 

Panorama Olomouc 3

 

Nie nadarmo sa hovorí, že kvalitu reštaurácie spoznáte podľa toaliet. Neďaleko Vsetína v obci Ratiboř si túto spojitosť majitelia Penziónu Hora, veľmi dobre uvedomujú. Pri prestavbe bývalého dedinského motorestu na súkromný penzión sa rozhodli ísť novou cestou. Deliace priečky toaliet iste prekvapia, vyzerajú totiž ako obraz vonkajšej krajiny prenesený do miestnosti. Priečky sú vlastne obrazom či fotografiou na skle.

 

IMG 0467 kopie

 

Stálosť, odolnosť

Dokonalú presnú tlač špeciálnej tlačiarne možno využiť na umiestňovanie fotografií a individuálnej grafiky na sklenené panely, dvere či deliace steny. Môže potom vzniknúť deliaca priečka s motívom hoci aj časti lietadla, ako v budove spoločnosti AIR EXPLORE Bratislava. Pretože sa pre tlač fotografií na sklo používajú keramické atramenty, ktoré možno za vysokých teplôt vypaľovať, nie je potrebné sa obávať zmytia farieb zo skla. Keď sa motív umiestni na sklo, prechádza panel kaliacou pecou, ktorá všetko vytvrdí a uzavrie.

 

IMG 2297

 

Čistota, hygiena

Sklenené prvky v interiéri sú veľmi obľúbené pre nádych luxusu a elegancie. Lesklé povrchy skla pôsobia čisto. Preto je sklo ideálnym materiálom do hotelov, wellness a kúpeľov. V spojení s Frajt- Image Glass technológiou potlače je každá sklenená priečka originálna. Tlač sa môže vykonávať na všetky druhy plochého skla s hrúbkou od 4 do 19 milimetrov a dĺžkou až 3-tisíc milimetrov, ako sú napríklad float, tepelne tvrdené sklo (ESG), vrstvené sklo (VSG) alebo tepelne spevnené sklo (TVG).

 

 MG 2118A

 

Kde všade možno potlač použiť?

Technológia má široké použitie nielen pre bezpečnostné sklenené steny, ale aj sklenené kabíny na toaletách, sklenené šatňové skrinkyšatňové skrinky, sklenené sprchové zásteny, sklenené dvere, sklenené obklady, recepčné a barové pulty, turnikety a v neposlednom rade i sklenené fasády alebo stánky, prípadne sa môže využiť je aj v záhradnej architektúre na vonkajšie sklenené bannery.

Výrobcu sklenených priečok nájdete v Kroměříži na ulici Kaplanova - firma Frajt s.r.o.

DSC 4729r

 

 MG 2052A

 

Text: BK
Foto: Frajt
Viac na: www.imageglass.cz alebo www.frajt.cz, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel. číslo +420 573 335 700.