AMIDO-EXQUISIT s.r.o., dcéra rakúskej spoločnosti AMIDEX GMBH, predstavuje kvalitu, výkonnosť a inovatívne riešenia v oblasti hotelového textilu, konkrétne - posteľná bielizeň, napínacie plachty, ochrana matracov, stolová bielizeň pre gastronómiu  a bielizeň z froté.

 

 

Spoločnosť AMIDO-EXQUISIT  predstavuje širokú  ponuku hotelového textilu presne na mieru. Výroba osobitných a špeciálnych vyhotovení za priaznivé ceny patrí k silným stránkam spoločnosti.

 

 

Kvalita a vysoký štandard
AMIDO-EXQUISIT s.r.o., produkty so značkou „AMITESSE“ sú vybrané a preverované za prísnych smerníc kvality vo vlastnom výrobnom podniku. Vysoký štandard kvality je spojený s istotou spoľahlivosti, že vami zvolený produkt bude práve taký, ako si predstavujete. Za svoju kvalitu spoločnosť ručí, pričom je aj držiteĺom certifikátov ISO 9001-2015 a ISO14001-2015, Step-OEKO-TEX a OEKO – TEX Standard.

 

 

Odolnosť tkanín
Program AMITESSE DAMASKOVEJ posteľnej bielizne sa vyrába z hodnotných priadzí a je na základe svojej optimálnej konštrukcie tkaniny extrémne odolný a zaťažiteľný, tým najviac vhodný pre každodenné použitie. Používané sú tie najkvalitnejšie druhy farbív, a to najmodernejšou technológiou farbenia. Farebná posteľná bielizeň sa vyznačuje veľmi vysokou stálosťou farieb, ktorá dlho vydrží ako nová. Všetky biele aj farebné  tkaninové posteľné oblečenia môžete prať až do 95 ºC.

 

GLORIETTE OK DSC09629

 

Prestížna značka
Amitesse napínacie plachty a Amitesse úpletová posteľná bielizeň, spĺňajú najvyššie nároky, a preto ich môžete nájsť aj v mnohých prestížnych zariadeniach, či hoteloch. Vybrať si môžete od jednoduchého úpletu, až po elastické napínacie posteľné plachty. Farebné plachty sa môžu prať pri teplote do 60 ºC. A samozrejme je možnosť vybrať si aj kvalitné Amitesse saténové a damaškové oblečenie.  AMIDO-EXQUISIT sa prispôsobí každej špeciálnej požiadavke, čo je dané širokým výberom materiálových zmesí spoločnosti.

 

plachta na matraci

 

Všetko pre vaše stolovanie 

AMITESSE damašková stolová bielizeň v nadčasovej elegancii a najvyššej kvalite, vám z obyčajného stola spraví luxus. Obrusy sú vhodné  hlavne pre komerčné účely, vyrábané iba v bielej farbe.  Môžete využiť možnosť ušitia na mieru. 

 

table

 

Uteráky na ruky, osušky
AMITESSE froté textílie očaria svojím osobitým vzhľadom a trvanlivou kvalitou. Hotely a wellness centrá ocenia jeho kvalitu a trvanlivosť.

 

 

Text a foto: AMIDO-EXQUISIT

Upravila: Lenka Drgoncová

Viac nawww.amido-exquisit.sk