Ten, kto chce realizovať architektonické vízie, na to potrebuje vhodné technické riešenia. Preto sa architekti a dizajnéri spoliehajú na podnikovú skupinu Gretsch-Unitas, ako na jednu z popredných medzinárodných spoločností, orientovanú na okennú a dverovú techniku, ako na aj automatické vstupné systémy a systémy manažmentu budov. Spoločnosť je kompetentným partnerom pre architektov a ponúka najmodernejšie technické systémy so zameraním na budúcnosť – od jednoduchých až po komplexné.

 

600x400 Obrázok posuvné dvere

 

Lineárne posuvné dvere

Svojou kompaktnou konštrukciou a sympatickým, elegantným dizajnom, harmonizuje pohon compactMaster lineárnych posuvných dverí s architektonicky náročnými sklenenými fasádami a podčiarkuje ich veľkoleposť a transparentnosť. Posuvné dvere majú osvedčenia od skúšobného inštitútu TÜV, sú certifikované podľa EN 16005 a zodpovedajú aktuálnym smerniciam a normám. Redundantný systém dverí CM-F je vhodný na použitie v únikových cestách. Vo vyhotovení CM RC2, resp. CM-F RC2, sú dvere odskúšané na odolnosť voči vlámaniu podľa EN 1627.

 

600x400 Obrázok karuselové dvere

 

Karuselové dvere

Používajú sa všade tam, kde sú žiadané reprezentačné vstupy. Predovšetkým veľké verejné budovy, ako hotely, banky, poisťovne alebo letiská s nimi získajú výrazný vstup. Vďaka štandardným karuselovým dverám je možné vytvárať prístupy do budov funkčne, s ochranou proti prievanu a hluku. Variabilná konštrukcia a rozličné voliteľné možnosti dovoľujú individuálne riešenia z hľadiska funkcií, dizajnu a rozmerov. Štandardné karuselové dvere môžu byť použité vždy podľa požiadaviek na používanie ako manuálne, ako poloautomatické s aktiváciou cez push-and go alebo ako plnoautomatické s aktiváciou cez radarový hlásič.

 

Text a foto: GU Slovensko