Spoločnosť EcoStep s.r.o. je jedničkou na trhu s ekologickým vybavením WC. Sušič rúk ECOSTEP R1.1 a bezvodný pisoár ECOSTEP P1.1 vám pomôžu nielen znížiť spotrebu, ale zároveň udržať hygienické toalety a celková prevádzka zostáva bez zápachov. S každým  produktom šetríte svoje peniaze a hlavne prírodu. Spoločnosť EcoStep vám pomôže svojimi službami a produktmi znížiť spotrebu vody, elektriny i mydla.

 

Ecostep 2018

 

 

Bezvodný pisoár ECOSTEP P1.1
Bezvodné pisoáre P1.1 sú zo sanitárnej keramiky a pomôžu vám výrazne znížiť výdavky na vodu. Patentovaný ventil P1 ako jediný účinne zabraňuje zápachu minimálne 6 mesiacov. Na údržbu pisoárov ECOSTEP P1.1 vám stačí 20 sekúnd denne. Po novom si môžete zaobstarať i bezvodný pisoár P1.1 za 1 euro, stačí iba nechať si pravidelnú údržbu u spoločnosti EcoStep. Týmto spôsobom len získate, a to okrem pisoáru i inštalačný set, ventil, kľúč, bioblock Fresh, sprej a 1 liter biologického čističu. Spoločnosť EcoStep vám zabezpečí bezproblémovú funkčnosť bezvodného pisoáru P1.1 tým, že každé 3 mesiace sa postará o kompletné čistenie pisoáru, odpadu, výmenu ventilu, biobloku, test systému a výmenu info-cedule. Garancia bezproblémového fungovania pisoárov po každej ich návšteve.


IMG 0465

 

Sušiče rúk ECOSTEP R1.1
Úsporné a antibakteriálne, to sú sušiče rúk EcoStep, ktoré majú až o 90% nižšiu spotrebu než bežné sušiče. Je to vďaka modernému digitálnemu motoru. Sušiče R1.1 sú vyrobené z tvrdého plastu, ktorý odolá i útokom vandalov. Za jeho funkčnosť spoločnosť ručí 5 rokov, alebo milión použití. Okrem toho zákazníkov lákajú i svojim moderným dizajnom a špičkovou kvalitou.

IMG 0903

 

Osviežovač vzduchu ECOSTEP F2

Osviežovače vzduchu  F2 s prírodnými vonnými olejmi fungujú i bez spreja, ventilátoru a bez chémie. Osviežovače EcoStep - Oxygen PRO uvoľňujú prírodné vonné oleje, neutralizujú zápach a príjemne voňajú celý deň. Nový variant PRO je jediná technológia, ktorá zaručuje uvoľňovanie látky do vzduchu priebežne, neustále a presne, po celú dobu životnosti náplne. Dokáže rozvoňať miestnosť s plochou až 50 m2, účinne neutralizuje zápach a pôsobí 24 hodín denne. Náplň tvorená prírodnými vonnými olejmi vydrží až 90 dní.

F2 oxygennaplne

 

Tým, že sa spoločnosť postará o pravidelnú údržbu pisoárov, sušičiek, dávkovačov mydla a osviežovačov vzduchu, nemusíte zbytočne zamestnávať iných. Všetko máte bez starosti, pretože na výmenu myslí spoločnosť za vás. Medzi spokojných zákazníkov partia - IKEA, AVION, METRO, OC KORZO, CONTINENTAL, SKODA AUTO, VOLKSWAGEN, HORNBACH, AUPARK a mnohí ďalší. Patrite k ním aj vy.

 

Text:  Lenka Drgoncová

Foto: EcoStep, s.r.o.

Viac na: www.ecostep.sk          e-shop: eshop.ecostep.cz