Začiatky práce a získavanie skúseností v oblasti marketingu, obchodu a poradenstva siahajú do roku 1996. Od roku 2009 sa spoločnosť OXONN GROUP, s.r.o. zaoberá predajom čistiacich, priemyselných a špeciálnych rohoží, poradenstvom, predajom a servisom v oblasti hygieny.

 

oxonn group rohoze prehlad

 

Naším cieľom je zistiť a plne uspokojiť potreby a požiadavky zákazníka v danom segmente. Ponúkaný sortiment je zvolený tak, aby klientovi pomohol v plnej miere zabezpečiť čistotu, hygienu a bezpečnosť na pracovisku, prevádzke, ale aj v domácnosti.

 

oxonn group rohoze gastronomiaGastronómia

 

Ponuka rohoží patrí k najširším na slovenskom trhu (viac ako 50 typov). Klienti si môžu vybrať z vonkajších i vnútorných čistiacich rohoží (zapustených do podlahy aj voľne položených s protišmykovou úpravou), u väčšiny s výberom viacerých farieb, rohože s logom, rohože do kuchýň, barov, fitnescentier, wellness, rohože na detské ihriská, rohože pre zvieratá (stajne, koterce a maštale). V ponuke máme aj protišmykové, bezpečnostné a vyznačovacie pásky.

 

oxonn group rohoze vstupne cistiace zony k1Vstupné čistiace zóny

oxonn group rohoze wellness fitnessWellness a fitness

 

Zabezpečujeme kompletné hygienické vybavenie pre všetky typy prevádzok (hygienické systémy, dávkovače, zásobníky a ich náplne, mydlá, čistiace a dezinfekčné prostriedky). Čistiace a dezinfekčné prostriedky majú karty bezpečnosti a spĺňajú najnáročnejšie kritériá (priemyselná a nemocničná hygiena). Hygienické systémy a ich náplne aj čistiace prostriedky a rohože spĺňajú európske normy vrátane ISO 9001:2000 a HCCP. Pre klientov zabezpečujeme poradenstvo (obhliadka, návrh a riešenie), servis a dovoz tovaru na požadované miesto.

 

oxonn group rohoze zabava hobbyZábava a hobby

 

logo oxxon group rohoze

Text a foto: OXONN Group

Viac na: www.oxonngroup.sk