Vydavateľstvo MEDIA/ST pripravila v rámci svojho portfólia produktov zaujímavú novinku. Je ňou Tophoreca kalendár pre rok 2023.

 

horeca kalendár 1

 

Pre tento krok sa vydavateľstvo rozhodlo v súvislosti s úspechom strojárskeho kalendára, ktoré vydáva už od roku 2000. V kalendári Tophoreca sa môžu prezentovať hotely, ubytovacie zariadenia, prevádzkovatelia reštaurácií, kaviarní i ostatní zástupcovia gastrosektora či prevádzkovatelia služieb cestovného ruchu.

V kalendári nájdu klienti a čitatelia kompletné informácie o aktuálne organizovaných veľtrhoch a výstavách. Kontakty na hotelierov, prevádzkovateľov služieb, firmy pôsobiace v gatrosektore i dodávateľov sú samozrejmosťou. Kalendárium v publikácii je trojjazyčné s prehľadným štvormesačným kalendáriom na jednej stránke.

  

horeca kalendár 2

 

Rozdelenie kalendára je koncipované na 60 stranách - 30 listoch, v riadkovom usporiadaní konkrétneho týždňa. To umožňuje osvedčené a praktické zapisovanie poznámok a informácií.

Kalendár bude k dispozícii pre klientov a záujemcov už v mesiaci november. Objednať kalendár si môžete už teraz v našom eshope MEDIA/ST