Potrebujete nový nábytok do Vašej prevádzky, či chcete vytvoriť nový dizajn interiéru? Ak áno, spoločnosť ATIN –ca je tu pre vás. Firma sa postará o všetko, počnúc štúdiou, dizajnom, výrobou až po kvalifikovanú montáž. Nechajte si vytvoriť nový interiér, ktorý bude zodpovedať Vašim najvyšším potrebám a predstavám. Spoločnosť sa postará o kvalitný nábytok pre kaviarne, reštaurácie, pekárne, cukrárne, obchodné a predajné priestory, hotely, recepcie, kancelárie i domácnosť.

 

016

 

30 rokov na trhu
Od roku 1989 sa spoločnosť zaoberá komplexnou architektonickou, výrobnou a dodávateľskou činnosťou v interiérovej oblasti – prevažne obchodných, reprezentatívnych a obytných priestorov. Za svoje pôsobenie na trhu sa firma rozrástla a skvalitnila svoje služby.

 

0081

 

Návrh od špecialistov 
ATIN – ca je firma, ktorá ide stále s trendmi a novinkami na trhu. Neustále aktualizujú svoje portfólio materiálov a príslušenstva a pracujú na vlastnom vývoji častí interiéru. Dizajn, funkčnosť a osobitný vzhľad sú kľúčovými pre spoločnosť. Na kľuč si môžete dať zariadiť priestory kaviarne, reštaurácie, pekárne, cukrárne, obchodné a predajné priestory, hotely, recepcie, či kancelárie. Špecializovaný tím architektov a dizajnérov Vám navrhne profesionálne technologické vybavenie pre Vašu prevádzku. Firma má vlastnú výrobu a montážnu skupinu. Ak túžite mať komplexnú starostlivosť, či už pri malom obytnom alebo veľkom komerčnom priestore – to všetko dostanete v optimálnych cenách a s adekvátnou zárukou.

 

006 1

 

Všetko pre Vašu prevádzku
Spoločnosť okrem kompletného zariadenia Vašej prevádzky ponúka pultové a regálové systémy, chladiace zariadenia, variabilné pultové a regálové systémy, chladiace zariadenia, vstupno-výstupné systémy, pokladničné boxy a nákupné a transportné vozíky.

 

011 1

 

Pultové a regálové systémy firmy KIND sú povestné nemeckou kvalitou. Svojich konkurentov predstihnú širokou priestorovou variabilitou s možnosťou vnútorných a vonkajších zatočení a bohatou škálou farebných kombinácií. Neuveriteľných 26 000 položiek v katalógu KIND Vám umožní inštalovať špeciálne police a deliče pre všetky druhy tovarov od potravín, drogérie až po textil. Farebná škála je rozdelená do troch skupín. Päť farieb je v základnej skupine ako štandardné vyhotovenie, 97 farebných odtieňov je v druhej skupine ako bežné vyhotovenie, ostatné farebné odtiene sú len na výslovné želanie za príplatok.

 

008 1

 

Z chladiacich zariadení Vám spoločnosť ponúka celý rad chladiacich obslužných vitrín a prístenných regálov renomovaných firiem. Prevedenie je rôzne, s agregátmi aj bez agregátov, niektoré modely sú stavebnicového modulového typu a je možné ich prispôsobiť konkrétnym priestorovým požiadavkám a možnostiam.  ATIN - ca Vám sa vždy snaží vyhovieť  požiadavkám  klienta. 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

Foto: ATIN - ca

Viac na: www.atin-ca.com