Ako za starých čias a pritom so všetkým, čo k modernej dovolenke patrí. Štýlové drevenice s ohňom v krbe, grilovačka na dvore a návrat do súčasnosti vo wellness. Taký je rezort Jazierce.

 

21

 

Toto je dnes trend. Stráviť jeseň s rodinou alebo i s partiou kamarátov vo vlastnej drevenici, v unikátnom prírodnom prostredí, kde vládne pokoj a navyše na skok k mnohým ďalším liptovským atrakciám.

Areál Jazierce v Bielom Potoku pri Ružomberku tvoria priestranne a kompletne vybavené apartmány a drevenice. Dovolenku tu môžu zažiť dvojica, ale aj väčšia rodina či skupina až deviatich osôb.

 

L obývačka

 

Všetky apartmány majú kompletne vybavenú kuchyňu, obývačku, jednu alebo dve spálne, jedáleň a kúpeľňu s WC a vaňou. K apartmánom patrí aj terasa. Drevenice sú vhodné na ubytovanie pre 4 až 9 osôb. Každá drevenica je dvojpodlažná a disponuje dvomi alebo tromi spálňami, kuchyňou, obývačkou, jedálenským kútom, terasou a kúpeľňou s WC. Ústredným prvkom v obývacej miestnosti je krb.

Súčasťou areálu sú dva vonkajšie bazény, ale aj novovybudované wellness & spa centre, ktoré ponúka bazén s chrličom vody a protiprúdom, fínsku saunu, infra saunu, dve relaxačné zóny, slovenské vírivé kade, ochladzovaciu kaďu.

 

wellness 4

 

Zabaviť sa dá v crossfit zóne, k dispozícii je volejbalové a futbalové ihrisko a deti sa určite vybláznia na detskom ihrisku s trampolínou. Množstvo zážitkov sľubuje grill & fun zóna, priestranná spoločenská miestnosť, či súkromná vínna pivnica. Vybavenie rezortu robí z Jazierec atraktívne miesto pre firemné teambuildingy i stretnutia väčších partií.

Zážitky sľubuje aj okolie. Oblasť Jazierec patrí do Demänovského krasu vo Veľkej Fatre. Všade na okolí sú vyvieračky a drobné jazierka, ktoré dávajú celej oblasti typický vzhľad. Na skok od Bieleho Potoka sa nachádza unikátna dedina Vlkolínec zapísaná v zozname UNESCO.

 

izba

 

Text: BK
Foto: Jazierce
Viac na: jazierce.sk