Iba kúsok od Bratislavy, v rekreačnej oblasti Harmónia pri Modre, v krásnom prírodnom prostredí Malých Karpát, s výbornými klimatickými podmienkami a tradíciou kúpeľného letoviska, je situovaný moderný hotel rezortového typu, v ktorom sa spája čaro prírody a lokálnych tradícii so štýlovým a jedinečným dizajnom, modernou gastronómiou a individuálnym prístupom.

 

hotelpodlipou uvod

 

Rezort sa rozprestiera na ploche 2 500 hektárov a pozostáva z trojice hotelových pavilónov - EVA****, AVANA**** a VILMA***, vonkajšieho a vnútorného plaveckého bazéna a wellness centra. Rozsiahly areál ponúka široké možnosti športového vyžitia – pétanque, tenis, plážový volejbal, basketbal, futbal, kolky, lanový park... Príroda Malých Karpát láka k peším prechádzkam i k výletom na dvoch kolesách. Na tento účel si hostia môžu zapožičať klasický bicykel či e-bike. Hotel nezabúda ani na svojich najmenších hostí. Pre deti je pripravený špeciálny program a animácie, k dispozícii je detský kútik, ihrisko v tvare korábu, preliezačky i hojdačky. Súčasťou ponuky je i kvalitná detská kozmetika.

 

hotelpodlipou 1

 Exteriér i interiér rezortu ponúka veľa možností na aktívne trávenie voľného času.

Komfort, ktorý oceníte

V troch hotelových pavilónoch je možné ubytovať až dvesto hostí. Najnovší pavilón EVA**** disponuje štýlovými a komfortnými izbami a apartmánmi s vyšším plošným štandardom a s dôrazom na architektonické detaily a technické novinky. Pozoruhodný je originálny koncept izieb v štýle okolitej prírody. Orechové drevo, tapety s motívom lipy v hotelových izbách i na sprchových zástenách kúpeľní dokonalo ladia s názvom i konceptom celého rezortu.

 

hotelpodlipou2

 Motív lipy sa prelína celým rezortom.

Práca i zábava uprostred prírody

Hľadáte miesto, kde by ste usporiadali konferenciu, meeting, workshop či firemný večierok mimo mestského ruchu a zhonu? Miesto s maximálnym súkromím, obklopené prírodou, s kvalitnými službami a dobrým technickým vybavením? Hotel pod Lipou Resort**** je takýmto miestom. Disponuje kongresovou sálou pre až dvestopäťdesiat hostí, ako aj šiestimi priestormi na workshopy a meetingy. Určite oceníte, že všetky miestnosti majú denné svetlo. Pre neformálne pracovné stretnutia vám radi ponúknu jachtársky salónik Kajuta.

 

hotelpodlipou3

Všetky konferenčné miestnosti majú denné svetlo.

Harmónia chutí

Pôžitkári sa môžu tešiť na nezvyčajné gastronomické zážitky. Rezort sa tiež vyznačuje tým, že je„slovenský“, čo znamená, že pre hotelovú kuchyňu nakupujú len čisto slovenské produkty, ovocie, zeleninu a mäso od malých, kvalitných výrobcov, mnohé produkty sú v bio kvalite. Slovenské jedlá pripravujú netradične, novým a moderným spôsobom. Skutočnou poéziou pre chuťové poháriky je viacchodové degustačné menu v podaní šéfkuchára Marcela Bugaja. Počas letných mesiacov sú veľmi obľúbené grill party na letnej terase, či opekačky v prírodnom areáli rezortu.

 

hotelpodlipou 4

Chutné a zaujímavo naservírované jedlá sú samozrejmosťou.

Nechajte sa hýčkať

Hostia môžu relaxovať vo dvoch hotelových plaveckých bazénoch - vonkajšom s dostatkom tieňa v slnečných dňoch alebo vo vnútornom so saunami, oddychovou miestnosťou a vírivkou. Na záver si môžu dopriať uvoľňujúcu masáž či inú procedúru vykonávanú profesionálom. Kto si chce zacvičiť, nájde tu dobre vybavené finess centrum.

 

hotelpodlipou 5

Súčasťou hotela je wellness centrum s bazénom, saunami, oddychovou miestnosťou a vírivkou.

Hotel pod Lipou Resort**** má nezabudnuteľnú atmosféru a každý si v ňom nájde to svoje. Hlavne pohodu, kľud, relax a spev vtáčikov. Presvedčte sa sami!

Text a foto: Hotel pod Lipou Resort****
Viac informácií: www.hotelpodlipou.sk