Penzión Villa Helia ponúka jedinečné ubytovanie v pokojnej mestskej časti Dolného Kubína Medzihradné. Lokalita je len kúsok od historického centra mesta, ale v tichu a zeleni uprostred nádhernej oravskej prírody.

 

helia 5

 

Ubytovanie je poskytované v priestranných a moderne zariadených apartmánoch. Rozloha apartmánu je 50 m² a pozostáva z dvoch samostatných izieb. Izby sú ladené do béžových odtieňov a atmosféru útulnosti dotvára pôvodný drevený nábytok.

 

helia 2

 

Bonusom ubytovania je privátna jacuzzi s vyhrievanou vodou na teplotu 38°C. Exteriérové kúpanie večer priamo pod hviezdami a cez deň s pohľadom na zelené vrcholky stromov nabíja pozitívnou energiou a pocitom romantiky a pohody. Súčasťou kúpeľa sú masážne vodné trysky, ktoré navyše uvoľnia vaše pohybové ústrojenstvo a stuhnuté svaly.

 

helia 3

 

Súčasťou penziónu je wellness centrum so saunami, možnosťou masáží alebo priestorom na kardio cvičenie. Priamo v penzióne je možné zapožičať si elektro kolobežky alebo elektro bicykle a spoznať okolitú prírodu. Neďaleko ubytovania sa nachádzajú atraktívne historické a turistické lokality, ako Oravský hrad, Ostrá a Tupá skala, mestečko Bešeňová a mnohé iné.

 

helia4

 

Vo Ville Helia dbajú aj o zdravie svojich hostí. Raňajky, ktoré klientom naservírujú v akomkoľvek čase po prebudení sú naviac aj ochutnávkou niečoho nového. Topinambur v rôznych produktoch môžete skúsiť práve v tunajšej reštaurácii. Produkty z neho vyrobené si potom môžete zakúpiť aj domov. A že sú tieto produkty zdravé, plné vitamínov a inulínu vám podrobne porozprávajú majitelia penziónu, ktorí sa ich výrobou a zaoberajú už takmer 20 rokov.

 

helia 1

 

To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy. Prežite ich spoločne so svojimi najbližšími vo Ville Helia.

Viac informácií: www.villahelia.sk