Relax v objatí Zemplína, pokojná atmosféra a luxus na dosah. V stredisku Thermal Šírava Spa rezort si dokonale oddýchnete. V štvorhviezdičkovom hoteli Thermal Šírava si môžete dopriať ešte niečo navyše. Súkromie.

 

SUPERIOR 3

 

Výhľad na vodnú plochu Zemplínskej šíravy a prírodu Východoslovenskej nížiny. Relax v súkromnej saune, či vírivke, ktorú máte len pre seba. Aj takto môže vyzerať oddych v hoteli Thermal Šírava. Hotel na brehu Slovenského mora sa špecializuje na hostí, ktorý si prišli dopriať wellness a posilniť zdravie. Ponúka rôzne pobyty spojené s jogou, cvičením zumby, alebo využívaním relaxačných bazénov.

 

A HOT 2

 

Hotel má k dispozícii 37 dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky. Poskytuje ubytovanie v komfortne zariadených izbách s manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými lôžkami. Ale na výber sú i luxusné apartmány. Pre tých, ktorí podľahli zdravotným účinkom saunovaniu, je k dispozícii SAUNA SUITE. V nej sa nachádza dokonca súkromná sauna.

 

SAUNA 1

 

Ďalšou lahôdkou je SPA SUITE. Apartmán s vlastnou vírivkou, ktorá posúva relax na vyšší level. Klimatizované izby sú štandardne vybavené televízorom s plochou obrazovkou, kúpeľňou, sušičom vlasov, rýchlovarnou kanvicou so servírovacím setom, minibarom a trezorom. Samozrejmosťou je wifi pripojenie. Raňaky sú podávané formou bohatých bufetových stolov.

 

IMG 7446

 

Hoteloví hostia môžu načerpať sily vo vodnom a saunovom svete. Thermal Šírava Spa rezort ponúka masáže a procedúry pre zlepšenie zdravia, ale aj saunové ceremoniály so saunovými majstrami. Sauny s rôznymi teplotami a vôňami sú tým pravým pre dokonalý relax. K dispozícii je pestrá ponuka vodných atrakcií a geotermálne bazény.

 

EXT BAZ2

 

V Thermal Šírava Spa rezort sa snažia o hľadanie životného štýlu a prepojenie s lokálnou tradíciou. Pre tých, ktorí chcú spoznať Zemplín, sú počas letných prázdnin pripravené animačné programy. Hostia sa môžu vydať na výlet  na neobyčajné prírodné jazero Morské oko, alebo autobusom popri schengenskej hranici, či ochutnať miestne víno z Orechovej.

 

IMG 6205

 

Sauna a jacuzzi počas školenia, či obchodného rozhovoru? Thermal ŠÍRAVA hotel je zaujímavým miestom aj pre firemné teambuildingy či rodinné oslavy. Jedinečné prostredie Zemplínskej šíravy vytvára perfektné pozadie aj pre organizovanie konferencií, seminárov, workshopov alebo prezentácií.

 

SUPERIOR 1

 

Text: BK
Foto: Thermal Šírava Spa rezort
Viac na: www.thermalsirava.sk