Vitajte v Hoteli Wellness & Spa Hotel Čertov***, ktorý sa rozprestiera v krásnom kraji oblasti Kysuce. 

 

čertiviahsi

 

Práve tu, v raji letných a zimných športov, hôr plných lesnej zveri, hríbov a bylín, môžete dýchať ten najčistejší a najčerstvejší vzduch Slovenskej a Českej republiky.

Wellness & Spa hotel Čertov***
Na Čertove vás celoročne čakajú komplexné, luxusné a kvalitné ubytovacie a wellness služby. Relaxujete tak priamo v srdci hôr. V hoteli si nielen oddýchnete, ale zároveň spoznáte zaujímavú lokalitu Javorníkov a Beskyd.

Wellness centrum, jedno z najväčších v okolí, vám ponúka plavecký bazén s protiprúdom a s teplotou vody 30°C, relaxačný bazén s morskou vodou a  šmykľavkou s teplotou vody 36°C, veľký saunový svet s tromi saunami, vírivku, masážnu vaňu, sprchovú oázu, vyhrievané ležadlá, miestnosť na príjemné relaxovanie pri krbe, rôzne liečivé procedúry alebo masáže. Z horúcej vody môžete spoza okien sledovať hotelové minizoo so zvieratkami. Príďte a vyskúšajte, čo znamená relax v horskom prostredí. Strop bazénového sveta je celodrevený, čím tvorí stavebný a estetický unikát.

 

28235492 938782196290270 452290529541851241 o

 

Príjemné ubytovanie
Párik, rodina, kamarátky alebo kolegovia. Na Čertove sa zabavíte, oddýchnete si a načerpáte nové sily do ďalších dní. Stačí si rezervovať ubytovanie a o ostatné máte postarané. Ubytovať sa môžete v 2, 3, a 4-lôžkových izbách, alebo v 4 až 6-lôžkových apartmánoch. V apartmánoch je k dispozícií vlastná kuchynka, obývačka a 2 izby. Každá izba či apartmán má svoje vlastné sociálne zariadenie a LED televízor. Všetky priestory sú nové, komfortné a zariadené v príjemnom horskom a rodinnom štýle. Tiež disponujeme hotelovou chatkou „Čertovka“ pre 10-12 ľudí.

 

DSC 1470

 

Voľný čas

Skupinky a páry ocenia našu spoločenskú miestnosťs možnosťou premietania, outdoorové a indoorové športoviská, detské ihriská, bary, vináreň, pingpong, šípky, gulečník, 2 bowlingové dráhy, lezeckú stenu, krytú telocvičňu, bazénový svet, saunový svet, požičovňu bicyklov, vonkajšiu opekačku, vonkajšie jazierko s rybkami v príjemnom prostredí stvorenom na večerné prechádzky či romantiku.

 

bowling 1

 

Pivné kúpele

Ak patríte k milovníkom piva a zároveň vám nie je cudzí ani relax vo wellness, nové Pivné kúpele Wellness & Spa hotel Čertov*** budú pre vás splneným snom. Predstavte si samého seba v útulnej a romantickej atmosfére s tlmeným svetlom, ako sa ponorený v teplej, vírivej, drevenej kadi nechávate unášať dokonalým pokojom. Pivné kúpele Bier Bottich Bad sú patentovo chránenou procedúrou s relaxačnými a liečebnými účinkami. Počas kúpeľu si sami čapujete neobmedzené množstvo zlatistého Budvaru. Pivný kúpeľ má teplotu príjemných 35 °C a v jeho chránenom zložení nájdete okrem chmeľu tiež kvasnice či sladový extrakt. K príjemnému relaxu v pivnom kúpeli napomáha aj neustále udržiavaná teplota a jemné vírenie jeho hladiny.  Okrem pivných kúpeľov si môžete dopriať  aj vyhlásené masáže, spa procedury, ako aj kozmetické služby na veľmi kvalitnej úrovni.

 

pivne 2

 

Teambuilding  a firemné školenia  v prekrásnej prírode

Využite perfektne vybavený Wellness & Spa Hotel Čertov na zorganizovanie teambuildingu, na ktorý budú vo vašej firme ešte dlho spomínať. Teambuilding v hoteli Čertov je dotiahnutie tejto myšlienky na maximum. Hotel má už vyše 100 referencií širokého spektra firiem. Niekoľko dní naplnených najrôznejšími aktivitami, oddychom vo wellness či vínom a jedlom od vychýreného šéfkuchára. V troch plne vybavených kongresových miestnostiach sa môže školiť 120 osôb + 60 osôb + 15 osôb.

 

baodkoraú

 

Chata Čertovka
Pre väčšie skupiny, ktoré majú radi súkromie, chcú grilovať a sedieť večer spolu, ponúkame možnosť ubytovať sa v priľahlej chatke Čertovka. Je ideálnym miestom pre oslavy s priateľmi, teambuilding alebo malé firemné akcie. Nachádza sa vedľa nášho Wellness & Spa Hotela Čertov, vďaka čomu môžete využívať všetky naše výhodné služby – stravovacie aj wellness vrátanie grátis vstupu do bazénov.

 

 

Aj v prípade nepriaznivého počasia nájdete na Čertove program, ktorý vám dokonale vyplní deň. V hoteli totiž nevadí keď prší.

Príďte a zrelaxujete v Hoteli Wellness & Spa Hotel Čertov***.

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová
Foto: Wellness & Spa Hotel Čertov
Viac na: www.certov.eu