Uprostred krásneho parku s rybníkom a romantickým starým mlynom, v malej obci Lozorno, len 15 km od Bratislavy sa nachádza vidiecka usadlosť „Pri Mlyne”. Manželia Haramioví ju roky budovali, aby vytvorili dokonalé miesto s čarom vidieckej romantiky. 

 

10604527 360582587479292 5033199515532684221 o

 

Ubytovanie s nádychom histórie

Hotel má k dispozícii 18 izieb. Ich zloženie tvorí 1 apartmán, 9 luxusných dvojlôžkových izieb a 8 jednolôžkových izieb. Každá z nich je zariadená starožitným nábytkom a výhľadom na jazero. Izby sú dekorované množstvom originálnych obrazov a solitérov, ktoré manželia Haramioví priniesli z rôznych kútov Slovenska a sveta.

 

PM lowres 076

 

Dokonalé miesto oddychu
Vychutnajte si chvíle relaxu v hotelovom wellness centre, kde sa nachádza fínska sauna, parná sauna a jacuzzi. Wellness je dokonalým spojením oddychu a vysokého komfortu s neopakovateľnou atmosférou. Vstup do hotelového wellness centra je možný len pre ubytovaných hotelových hostí, ktorí majú počas svojho pobytu neobmedzený vstup do wellness centra.

 

wellnes


Chutné jedlo z čerstvých surovín
Neoddeliteľnou súčasťou je autentická reštaurácia, ktorá si vás získa svojím útulným a štýlovým prostredím, šikovnou obsluhou a najmä chutným jedlom. Šéfkuchár so svojím tímom pripravuje jedlo z kvalitných a čerstvých surovín, ktoré sú nakupované od miestnych farmárov, prípadne vypestované vo vlastnej záhradke. Kapacita reštaurácie je 45 osôb. Priestory reštaurácie sú vhodné aj na usporiadanie rôznych spoločenských podujatí, osláv a svadieb. Dokonalý kulinársky zážitok umocnia fľaše lahodných vín z najlepších slovenských a svetových producentov vína.

 

PM lowres 230


Skanzen
Súčasťou vidieckej udalosti je typický slovenský skanzen s ľudovou architektúrou. Krásnu prírodu podkarpatskej scenérie dopĺňa jazierko s historickým mlynom a potôčik pretekajúci celým areálom.


Voľný čas
Usadlosť sa nachádza na západnej časti chránenej krajinnej oblasti Malých Karpát. V blízkom okolí nájdete cyklotrasy, Golfový klub PEGAS s krátkym 18 - jamkovým ihriskom (1 km), vodnú nádrž s možnosťou člnkovania alebo lovu rýb (0,5 km), Abeland dedinku remesiel a umenia (0,5 km) Bio farmu Salaš Príroda (2 km), Hrad Pajštún (5 km) a Pútnické miesto v Marianke (16 km).

 

PM lowres 223

 

Text upravila: Lenka Drgoncová
Foto: Boutique hotel a reštaurácia PRI MLYNE
Viac na: www.primlyne.sk