Nie je to len hotel, je to niečo viac. Je to miesto ako stvorené pre oddych, relax, pohodu, očistu svojho tela a duše, miesto pre šport,  zábavu s priateľmi a rodinami. V malebnom prostredí Oravy, v dedinke Nižná, sa nachádza hotel Arman***+. Komfortné ubytovanie, zaslúžený relax a krásne výhľady na okolitú prírodu ocení každý návštevník. 

 

recepcia

 

Ubytovanie pre každého
Hotel má moderne zariadené priestranné apartmánové izby s lôžkovou a relaxačnou miestnosťou. Ponúka veľké možnosti výberu, páry môžu využiť nadmieru pohodlne zariadené izby Standard s manželskou posteľou, rodiny s deťmi ubytovanie typu Standard plus. Pre obchodníkov, ktorí hľadajú ubytovanie na jednu noc, postačí ubytovanie Klasik,  ktoré  predstavuje menšiu dvojposteľovú izbu s oddelenými posteľami. 

Špeciality kuchyne
Moderná reštaurácia v klasickom štýle očarí nielen vaše oči, ale i chuťové poháriky. Vyberať si môžete z klasických jedál, alebo skúsiť niečo nové zo špecialít šéfkuchára. V ponuke je lahodné teľacie a jahňacie mäsko, či spojenie chutí bravčovej panenky s kuriatkami a slaninkou. Milovníci sladkých chutí ocenia ponuku dezertov, medzi ktorými nájdete napríklad chutný cheesecake. Príjemný personál sa postará o  vašu spokojnosť pri dobrom  jedle.

 

rešt. výzdoba

 

Ruská sauna a wellness
V hotelovom wellness centre sa môžete vyhriať  v ruskej saune „Ruskej bani“, parnej alebo fínskej saune, či infra saune s oddychovými zónami. K dispozícii sú drevené lehátka a originálne slamníky. Po úplnom prehriatí je vhodné sa ochladiť studeným vedrom, sprchou, alebo v bazéne s vodným prúdom na plávanie. Wellness vám ponúka jedinečný zážitok.  Využiť môžete i regeneráciu organizmu formou masáží. Skúste veľmi žiadanú aromatickú, či medovú masáž, ktorá vaše telo uvoľní a dodá novú energiu.

wellness2

 

Kongresy, školenia, svadby, či iné akcie
Hotel ponúka aj priestory na prenájom pre organizáciu kongresov, školení, konferencií, teambuildingových akcií, seminárov, plesov, svadieb, a ďalších spoločenských podujatí. Na výber máte kongresovú sálu s kapacitou do 250 miest, ktorá sa nachádza 10 metrov od hotela. Hotelová reštaurácia má kapacitu 120 osôb, preto je vhodná pre usporiadanie veľkých akcií, osláv a svadieb. Vináreň je skvelé miesto pre spoločenské akcie, degustácie a iné posedenia pre maximálne 45 osôb. Súčasťou reštaurácie je salónik, ktorý je ideálnym miestom pre organizovanie malých osláv, firemných porád, večierkov, či obchodných rokovaní, prípadne malej oslavy narodenín. Kapacita salónika je 26 miest. Na najvyššom poschodí hotela ARMAN*** sa nachádza štýlová kaviareň s nádherným výhľadom.  Je to výborné miesto pre školenia, alebo súkromné párty. Kapacita kaviarne je 35 miest.

 

kaviareň

 

Bowling, biliard a fitness
Ak máte radšej niečo aktívnejšie, môžete si zahrať bowling, biliard, alebo stolný tenis, zatiaľ čo vaše deti si užijú chvíle v detskom kútiku. Súčasťou hotela je aj kompletne zariadené fitness centrum, kde si môžete zacvičiť na veslovacom trenažéri, bežeckom páse, alebo na stacionárnom bicykli.

 

bowling

 

Navštívte hotel ARMAN*** a určite budete nadmieru spokojní. 

 

Text a foto: Hotel Arman***

Viac na: www.hotelarman.sk