Na juhu Slovenska v kúpeľnom meste Dudince, môžete zrelaxovať v prekrásnom wellness Hoteli HVIEZDA***. Dudince sú mestečkom s najväčším počtom slnečných dní v roku, s ideálnou klímou na pohodový relax a načerpanie nových síl do každodenného života.

 

Komfortné ubytovanie
Hotel HVIEZDA*** vám ponúka ubytovanie v 95 kompletne zrekonštruovaných izbách typu Standard, Apartmán klasik a Rodinné izby s celkovou kapacitou až 196 pevných lôžok. Komfortne zariadené izby sú vybavené televízorom, telefónom a WIFI pripojením.

 11

 

Kulinárske špeciality
Hoteloví hostia si môžu vychutnať kulinárske špeciality medzinárodnej aj domácej kuchyne v priestoroch novo zrekonštruovanej reštaurácie. Hotelová reštaurácia s kapacitou cca 200 miest je vhodná  na rôzne spoločenské podujatia, rodinné oslavy a firemné večierky. Príjemné posedenie pri poháriku svojho obľúbeného nápoja, skvelej kávy a domácich zákuskoch sľubuje prostredie nášho lobby baru, ktorý je dizajnovo ladený do amerického štýlu 20-tych rokov minulého storočia. Počas letných mesiacov je pre hostí k dispozícii aj letná terasa s piatkovými grilovačkami a zábavou pri živej hudbe.

 

14

 

Konferencie, semináre, workshopy a iné akcie
Hotel HVIEZDA*** svojimi tromi konferenčnými miestnosťami rôznych veľkostí a kapacít vytvára to pravé prostredie na organizáciu podujatí ako konferencie, semináre, školenia, porady, workshopy, team-buildingy či firemné, alebo rodinné akcie. Samozrejmosťou je doplnkový sortiment a technické vybavenie. Ideálne rozloženie konferenčných priestorov zaisťuje pre podujatia s väčším, ale aj menším počtom účastníkov možnosť nerušeného vzdelávania či rodinného posedenia.

 IMG 7303

 

Naozajstná oáza oddychu a relaxu
Široká škála masáží, zábalov či vodných procedúr, ale hlavne profesionálne odvedená práca Balneo zamestnancov vám zabezpečí zlepšenie zdravia, či zrelaxovania po náročných dňoch.  Hotel Hviezda ponúka rôzne druhy masáží, zábalov, procedúr a mnoho iného. Využiť môžete i kozmetické služby, kde sa používa známa profesionálna kozmetická značka Janssen Cosmetics.

 

1

 

Hotelový plavecký bazén
Veľkou atrakciou je hotelový plavecký bazén s  unikátnou hydro-masážnou častou a vodnými tryskami. Teplota vody je 30 °C. Pre všetkých hotelových hostí je vstup do bazéna ZDARMA.

 

18

 

Bowling, či golf
Skvelá zábava, príjemné prostredie a ochotná obsluha v Bowling centre Hotela HVIEZDA. Využiť môžete jednu z najobľúbenejších spoločenských aktivít všetkých generácii. Bowlingové turnaje sú ideálne na budovanie dobrých vzťahov s vašimi obchodnými partnermi, kolegami, či ako rodinná zábava pre všetkých. Hoteloví hostia istotne ocenia unikátnu doplnkovú službu hotela, Adventure golf, ktorý je spojením minigolfu a klasického golfu na 18 jamkách, osadený v priľahlom parku. Na vašu návštevu sa teší personál hotela Hviezda. 

 

3

 

 

 

 

Text a foto: Hotel Hviezda
Viac na: www.hviezda-dudince.sk