Wellness Hotel Diplomat**** sa nachádza v srdci Rajeckej doliny, obklopený nádhernou prírodou a scenériou Malej Fatry, na ktorú je výhľad takmer zo všetkých izieb. Príroda a jej jednoduchá krása sa stali základným prvkom už počas výstavby hotela, a preto prevažujú najmä prírodné materiály, ako sú kameň, žula a drevo, takmer v celom interiéri aj exteriéri hotela. Týmto budova krásne zapadá do prostredia a nijako nenarúša pokojnú prírodnú scenériu, naopak, vytvára atmosféru jednoduchosti a zároveň luxusu.

 

hotel diplomat 6

 

Luxus však neprináša hotel iba prostredníctvom moderne zariadených izieb, nádherného wellness centra s obrovským, 20 metrov dlhým dizajnovým bazénom či skvostných výhľadov pri prvých ranných lúčoch. Luxus prináša hotel najmä prostredníctvom ľudí, ktorí v ňom pracujú. Luxus, to sú úsmevy našich chyžných, keď vlečú vedrá plné vody do 35. izby, ktorú treba pripraviť pre nových návštevníkov, luxus, to sú milé vety, ktoré s vami prehodí barman po 17 hodinách na nohách, luxus, to je vľúdne usmernenie recepčnej, ktorá vám ako 85. zákazníkovi v ten deň vysvetľuje, kde sa nachádza reštaurácia a ako sa dostane do bazéna. A práve o to, aby sa naši zamestnanci mohli správať takto luxusne, práve o to sa snažíme. Snažíme sa, aby naši ľudia pracovali s radosťou, ktorú potom dokážu preniesť na hostí a vytvárať tak luxusné prostredie.

 

hotel diplomat 2

 

U nás v hoteli vieme, že nie je dôležité, koľko fotografií si od nás odnášate v mobile, ale to, koľko zážitkov si nesiete vo svojom srdci a v myšlienkach. Hotel Diplomat, ako aj jeho okolie ponúka nespočetné možnosti na zážitky. Či už sú to rozhovory so samým sebou pri prechádzkach tichými chodníkmi cez polia, alebo počúvanie zurčiaceho potoka či šumu lístia v okolitých lesoch. Alebo zážitky z výletu, či aktívneho dňa. Samozrejme, pre niektorých sú nezabudnuteľnými zážitky zo skvostných kulinárskych variácií, pre iných to môže byť blažený pocit, keď šikovné ruky maséra tancujú po ubolenom tele. Dôležité je, že taký zážitok si pamätáte navždy.

hotel diplomat 3

 

Vôňa melanchólie, hojnosť úrody a nespútané farby... So spomienkami na leto sa nevtieravo lúčime v útulnom teple príjemného babieho leta a s chuťami rozmanitými ako koruny jesenných stromov otvárame náruč novému a nepoznanému... Poetickou scenériou nádherných farebných paliet v okolitých lesoch a lúkach sme sa dali inšpirovať aj pri zostavovaní jesenného menu, ktoré je plné prekvapivých kombinácií. Vďaka nim milovníci jesenných chutí kačaciny a hríbikov zažijú úplne nový rozmer tohto ročného obdobia.

 

hotel diplomat 4

 

Ako vraví riaditeľka Wellness Hotela Diplomat**** Michaela Morvayová, reštaurácia musí ponúkať, a naozaj ponúka, priam rozprávkové jedlá, čo uspokoja aj tých najnáročnejších. „Na svete je jedna reč, ktorej všetci rozumejú. Je to jazyk nadšenia, vecí urobených s láskou a chuťou, túžbou dosiahnuť to, o čom snívame alebo čomu veríme,“ vraví a v jej slovách cítiť skutočné nadšenie a radosť.

 

hotel diplomat 5

 

Text a foto: Hotel Diplomat

Viac na: www.hoteldiplomat.sk