Hotel Panorama **** ponúka komfortné a moderné ubytovanie v 70 priestranných izbách a jednom apartmáne, ktoré uspokojí potreby i toho najnáročnejšieho klienta. Hotel je vybavený wellness centrom, kde nájdete bazén s aerosólovou komorou, sauny, vírivku, ľadové vedro, vodné kúpele a mnoho ďalšieho. Vybrať si tiež môžete zo širokej ponuky masáží.

V hoteli sa nachádza reštaurácia Tilia, lobby bar Salvia a záhradná terasa. Samozrejmosťou je kamerou sledované parkovisko a internetové wi-fi pripojenie. Izby sú komfortne vybavené moderným nábytkom a spolu s celým interiérom ponúkajú návštevníkom najvyššie pohodlie. Dajte sa rozmaznávať v hotelovom wellness centre, v oáze oddychu a pokoja.

 

top horeca hotel panorama 1

 

Zárukou spokojnosti je i naša kuchyňa. Všetky naše pokrmy sú pripravované len z kvalitných a vždy čerstvých surovín, ktoré vám aj vďaka šikovnosti našich kuchárov prinesú nezabudnuteľný gurmánsky zážitok. Naším cieľom je ponúknuť jedlá slovenskej i medzinárodnej kuchyne na najvyššej úrovni. Samozrejmosťou je i široká ponuka nápojov vrátane kvalitných vín. Ponúkame výhodné obedové menu, sezónne špeciality a špeciálnu ponuku zdravej stravy.

 

top horeca hotel panorama 2

 

Hľadáte vhodné miesto na firemnú akciu, teambuilding, školenie či konferenciu? Ste na správnom mieste! Hotel Panorama ponúka na takéto účely ideálne priestory. Aj viacerí snúbenci sa rozhodli povedať si svoje „áno“ a usporiadať svadobnú oslavu v elegantných priestoroch nášho hotela. Hotel Panorama**** sa nachádza v jednom z najkrajších kúpeľných miest na Slovensku, v Trenčianskych Tepliciach. Kúpele patria k najstarším a najnavštevovanejším na Slovensku. Je to predovšetkým vďaka termálnej vode a romantickej polohe kúpeľov.

 

top horeca hotel panorama 3

 

V Trenčianskych Tepliciach a okolí sa nachádzajú rôzne miesta, ktoré stoja za návštevu, ako napríklad architektonický skvost – turecké kúpele Hammam, kúpalisko Zelená žaba či kúpeľný park s lesoparkom. V meste sa tiež konávajú pravidelné podujatia ako Hudobné leto, Divadelná jeseň, filmový festival a mnoho ďalších.

 

top horeca hotel panorama 5

 

Text a foto: Hotel Panorama

KontaktTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Tel.: +421 32 655 11 55

Viac na: www.hoteltrenciansketeplice.sk