Penzión uprostred tatranskej prírody, priamo v stredisku letných aj zimných aktivít „Ski Centrum Strachan“ ponúka možnosť jednou nohou vystúpiť priamo s turistickou topánkou do terénu alebo vyjsť na lyžiach rovno na svah. Komplexný zážitok z dovolenky prináša atmosféra hotelových izieb a reštaurácie. V obklopení divokej prírody vás čakajú nevídané krásy ľudovej architektúry s patričnou dávkou remeselnej drevárskej zručnosti.

 

strachan foto 1

 

Vitajte v Ždiari. Nachádzame sa vo vnútri rodinného penziónu Wellness Penzión*** Strachan pod malebnými štítmi Belianskych Tatier. Jedinečná kombinácia komfortu, tradícií, vynikajúcich služieb, a k tomu množstvo zážitkov po celý rok. Pohodlie, súkromie, čaro tunajších izieb a apartmánov, prináša vždy iný príbeh. Každá izba je iná a výnimočná. Kulinárskou gastronómiou vás prevedie tím skúsených kuchárov. Penzión je ideálnou voľbou pre všetky vekové kategórie – rodiny s deťmi, romantické dvojice, turistov aj lyžiarov.

 

strachan foto 2

 

Dokonca aj štýlová reštaurácia Medvedí Brloh Strachan na svahu okúzli ponukou dokonalého menu. Nie je to len krásny interiér, čo upúta na prvý pohľad. Rovnako prívetivý je aj personál, ktorý prináša na stoly jedlá symbolizujúce vrcholnú gastronómiu slovenských šéfkuchárov. Nápaditá tvorba šéfa kuchyne Vás určite nenechá sedieť hladných.

 

strachan foto 3

 

Reštaurácia je vybavená priestrannou terasou s výhľadom na pohoria Havran a Vidla. Je situovaná priamo v lyžiarskom a letnom komplexe Strachan. K dispozícii je celoročne 4-sedačková lanovka. Ždiar a okolie ponúka množstvo krásnych cyklotrás, stačí nasadnúť a vyraziť! V priestoroch reštaurácie Medvedí Brloh Strachan sa takisto nachádza požičovňa elektrobicyklov. Celoodpružený e-bike s dojazdom až 100 km je ako stvorený na objavovanie krás tatranského regiónu. K e-bikom tu požičiavajú aj jednomiestnu alebo dvojmiestnu rikšu pre deti, detskú sedačku, batoh, prilbu, zámok.

 

strachan foto 4

 

Neďaleko reštaurácie tiež nájdete Strachankovo Family Park. V Strachankove nájdete okrem iného aj gazdovský dvor s množstvom zvieratiek, s pieskoviskom a hračkami, s animátorkami, ktoré sú tam celodenne počas leta, s čarovným lesom s preliezačkami a zákutiami ako stvorenými pre deti.

Neodmysliteľnou súčasťou dokonalého relaxu po celodenných aktivitách je čas strávený vo wellness centre. Zaručene si tu vyberiete z bohatej ponuky masáži. Niet sa čomu čudovať. Veď Wellness Penzión *** Strachan bol už 5x po sebe ocenený ako „Najlepší penzión na Slovensku“.

 

Text a foto: Wellness Penzión *** Strachan

Viac na: www.penzionstrachan.sk