Plánujete príjemnú dovolenku v lone prírody? Vynovený Penzión Gazda vám ponúka komfortné ubytovanie, kvalitnú slovenskú kuchyňu a príjemné wellness. Užite si dovolenku v krásnej prírode v obci Ždiar medzi pohoriami Spišská Magura a Belianske Tatry.

 

53300533

  

Ubytovanie

Penzión Gazda je Vám k dispozícii počas celého roka. Ponúka štýlové ubytovanie v 5 komfortných mezonetových apartmánoch s celkovou kapacitou pre 18 osôb. V ponuke je: 2x apartmán pre 2 až 3 osoby, 2x apartmán pre 2 až 4 osoby, alebo 1x apartmán pre 2 až 4 osoby. Apartmány sú tvorené 2-lôžkovou spálňou, obývacou miestnosťou s televízorom so satelitným príjmom a gaučom s možnosťou jednej prístelky. Súčasťou apartmánov je francúzske okno, z ktorého vidieť krásnu prírodu navôkol. V apartmáne je k dispozícii francúzske okno s výhľadom na okolie a kúpeľňa s vaňou a toaletou.

 

122301891

 

 

Na prízemí penziónu sa nachádza spoločenská miestnosť vybavená detským kútikom s hračkami a spoločenskými hrami, stolným futbalom či biliardom. Parkovanie áut je zabezpečené priamo pri penzióne.


Relax a wellness
V modernom wellness centre s relaxačnou zónou môžete vyskúšať účinky fínskej sauny a perličkového kúpeľa. Krásy tunajšej prírody môžete objavovať na mnohých turistických chodníčkoch prechádzkou okolím. Milovníci cyklistiky si na svoje prídu v blízkom bike parku. Veľa zábavy zažijete aj na bobovej dráhe, tubingovej dráhe či trampolínach strediska Sun Bachledka. Počas zimy si zalyžujete v miestnych lyžiarskych strediskách Ski centrum Strednica alebo Ski centrum Strachan, prípadne aj v blízkom stredisku Ski Bachledova dolina - Jezersko.

 

 

 

Slovenská kuchyňa
Tradičné slovenské jedlá si môžete vychutnať v  reštaurácii Gazda. Môžete sa spoľahnúť, že všetky jedlá sú pripravované z čerstvých a kvalitných domácich surovín.

 

53300567

 

Pre tých, čo si chcú variť je v spoločných priestoroch penziónu k dispozícii jedna spoločná plne vybavená kuchyňa s plynovým sporákom, chladničkou, mikrovlnou rúrou, kávovarom a rýchlovarnou kanvicou.

 

53300732

 

 

Príďte zrelaxovať do Penziónu Gazda a zažijete jedinečnú dovolenku v Belianskych Tatrách.

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová 

Foto: Penzión Gazda

Viac na: www.penzionugazdu.sk