Penzión Exclusive sa nachádza priamo v centre Trenčína, len 400 m od Trenčianskeho hradu. Tento exkluzívny penzión sa radí medzi top penzióny svojou kvalitou a úrovňou poskytovaných služieb na Slovensku.

Využite výhody ubytovania priamo v centre mesta
Využite priestor na prenájom. Penzión Exclusive je ideálnym priestorom pre vaše firemné akcie, eventy, konferencie, školenia, svadby i oslavy. Školiaca miestnosť penziónu svojou atmosférou vytvára príjemné miesto k využitiu súkromných i firemných akcií. Spoločenské priestory penziónu sú zariadené v tradičnom štýle, ladené do biela, s drevenými prvkami. Kapacita priestorov je 50 ľudí. Okrem priestorov na prenájom vám penzión ponúka aj možnosť občerstvenia a cateringu.

 

29 103411 IMG 6343

 

Príjemné ubytovanie
Izby sú komfortné, zariadené štýlovým nábytkom. Osemnásť dvojlôžkových izieb /manželská posteľ alebo oddelené lôžka/ s možnosťou prístelky a jedna rodinná izba. Každá izba je vybavená samostatnou kúpeľňou s WC, bidetom, dvoj umývadlom, rohovou vaňou alebo sprchovým kútom, SAT TV, chladničkou, rýchlo varnou kanvicou a sušičom vlasov s bezplatným pripojením na internet (WiFi). Minibar je na recepcii.

 

29 105532 IMG 6398


Stravovanie
Chutné raňajky vo vynovenej miestnosti k ubytovaniu sú grátis. Na výber máte jedlá slovenskej kuchyne, ale aj rôzne druhy pizze. Bar ponúka teplé a studené nápoje.

 

29 100520 IMG 6292

 

Café Verde
Priamo pod penziónom sa nachádza útulná kaviarnička povestná svojou dobrou kávou. V príjemnej atmosfére si môžete vychutnať originál Július Meinl a kávu Lavazza. Ak máte chuť na niečo sladké, v ponuke je každý deň pestrý výber koláčov a zákuskov.

V okolí sa taktiež nachádza veľké množstvo reštaurácií, pizzerií a barov

Ak sa chcete najesť, môžete navštíviť La Piazzeta, Country Pub, či iné reštaurácie, ako napríklad Čierny Korzár, Koruna Pub, Trenčan, 4M Restaurant a Jánošík. Výber je veľký.

Trenčiansky hrad 

Vydajte sa peši na Trenčiansky hrad alebo staré námestie s množstvom obchodíkov, kaviarní, barov a reštaurácií.

 

29 095836 IMG 6283

 

Parkovisko je grátis a je situované necelé 3 minútky od penziónu. Na vašu návštevu sa teší penzión Exclusive.

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncova

Foto: penzión Exclusive

Viac na: www.penzionexclusive.sk