Útulný penzión s vlastnou reštauráciou, barom a štýlovou krčmičkou, ktorý po ceste cez Helcmanovce nemôžete minúť. Vitajte v penzióne Zlatý orol.

 

DSC0257111

 

Príbeh penziónu sa začal v roku 2011, kedy bola otvorená nová prevádzka pre vás všetkých pocestných. Ubytovanie je možné v 15 štandardných, komfortných, ale aj luxusných podkrovných izbách. Všetky izby sú klimatizované, poskytujú vlastnú kúpeľňu, TV a samozrejmosťou je WIFI. Spoločný priestor v penzióne umožňuje hosťom posedieť si s dobrou knihou, alebo si zahrať s priateľmi biliard.

 

postel

 

SPA – relax pre každého

Wellness je novým trendom v oblasti životného štýlu a teší sa veľkému záujmu. Doprajte si fínsku, parnú, infra saunu a vírivú vaňu.

  

Penzion Zlaty Orol 45

 

Samozrejmosťou je ochladzovacia kaďa a ochladzovacie sprchy. K dispozícii je aj relaxačný bazén, tepidárium, masážny priestor a rozmaznávanie môže začať.

 

wellnes

  

Reštaurácia a dobrá strava
Neoddeliteľnou súčasťou penziónu je reštaurácia, kde na tanieri dostanete domáce jedlo pripravené s láskou. Posedieť si môžete v reštaurácii, na bare a v letných mesiacoch aj na terase. Ráno si vychutnáte raňajky z raňajkového menu, alebo formou švédskych stolov. Každý si tu príde na svoje a môže si vybrať z ponuky a la carte, širokej ponuky pizze a hamburgerov. V chladničke nájdete vždy čerstvé koláčiky napečené v našej cukrárničke v Gelnici a v letných mesiacoch v ponuke aj tradičné ale aj menej tradičné príchute zmrzlín a sorbetov. Pre pivárov je v krígli ŠARIŠ.

 

jedlo

 

Priestory reštaurácie sú vhodné aj na usporiadanie osláv a rôznych spoločenských podujatí. Ideálne podmienky pre teambuildingy.

 

reštau

 

Voľný čas na dovolenke
Voľný čas môžete stráviť v prírode v okolitých lesoch plných húb, pri Ružínskej priehrade, Uhornianskom jazere. Aj rybári si tu prídu na svoje. Vyjsť si môžete aj na neďaleký Spišský hrad, alebo sa inšpirujete baníctvom a navštívite historické banícke mesto Gelnica. Je len na vás, aký relax si vyberiete. Šikovný personál je tu pre vás. Rezervujte si izbu už dnes. 

 

 

Text a foto: Penzión Zlatý orol
Viac na: www.zlatyorol.com                               fb:  zlatý orol - reštaurácia & penzión