Strávite nezabudnuteľnú dovolenku v Národnom parku Slovenský raj.

Penzión Lesnica

Penzión Lesnica je situovaný na Čingove - jednej zo vstupných brán do Slovenského raja. Leží len 5 km od mesta Spišská Nová Ves a 12 km od kráľovského mesta Levoča, čo z neho robí dokonalé miesto na oddych pre milovníkov prírody ale aj mestských pamiatok.

Na svoje si prídu tí, čo obľubujú ľahké prechádzky nádhernou chránenou prírodou ale aj milovníci dobrodružstva. Penzión Lesnica medzi iným v letnej sezóne ponúka zapožičanie ferratových istiacich setov do rokliny Kyseľ, ktorá bola nedávno po 40 rokoch od ničivého požiaru znovu otvorená.

 lesnica

 

Pre milovníkov športu

Športové vyžitie je však možné nie len v lete, ale aj v zime. Milovníci zimnej turistiky sa môžu prechádzať po Slovenskom raji a obdivovať zamrznuté vodopády, či prejsť sa po zamrznutej rieke Hornád. Lyžiari si v blízkom okolí môžu vybrať niektoré z lyžiarskych stredísk, ako Ski Centrum Levočská dolina, Ski Mlynky, Ski Rittenberg a podobne. 

Penzión je vybavený letnou terasou, zastrešenou zimnou záhradou, veľkým detským ihriskom s trampolínou, či stráženým súkromným parkoviskom. Poskytnuté je ubytovanie s raňajkami a keďže sa jedná o  penzión  s reštauráciou, od 10:00 do 22:00 si môžete pochutnať na tradičných domácich slovenských jedlách. Okrem ubytovania v 9 príjemne zariadených izbách vám ponúka aj možnosť ubytovania v súkromnom Apartmánovom domčeku priamo v areáli penziónu.

 

ubytovanie cingov lesnica galeria 23 1024x571

 

V areáli sa nachádza aj komfortný altánok s otvoreným kozubom vhodným na trávenie príjemných letných večerov s priateľmi, prispôsobeným aj na grilovanie či opekanie. 

 ubytovanie cingov lesnica galeria 3

 

Chata Stefani je rovnako ako Pezión Lesnica situovaná priamo v Slovenskom raji. Chata je plne vybavená a poskytuje dokonalé súkromie. Má kapacitu až 30 osôb, takže tu môžete organizovať firemné teambuildingy či rodinné stretnutia.

  

 chata priečelie 1024x680

   

Penzión Stefani leží v dedinke Smižany, len 3km od Slovenského raja a okrem príjemného ubytovania a výborného jedla v reštaurácii poskytuje možnosť organizovať oslavy, školenia, coffeebreaky a iné podujatia v modernej spoločenskej sále s kapacitou cca 80 osôb.

 

 DSC 8880 1024x680

 

 Príďte a oddýchnite si v lone prírody. 

 

Text a foto: Simona Jančíková

Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.       Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac na: www.cingov.com

Telefón: 053/3210100, 0904346723