Penzión Átrium ponúka priamo v historickom centre Prešova ubytovacie, stravovacie a cateringové služby. Okrem ubytovania v piatich izbách sa v budove penziónu nachádza aj reštaurácia, kaviareň, cukráreň a Piváreň u Floriána. Taktiež tu sídli aj Galéria Átrium, preto sú všetky interiéry zdobené vždy originálnymi umeleckými dielami. 

 

restauracia 7607

Chutná kuchyňa 

Átrium ponúka chutné jedlá denného menu, ako aj minútkové jedlá. Reštaurácia zostáva stále prvou voľbou pre tých zákazníkov, ktorí už raz ochutnali jej kuchyňu. Vždy sa vracajú späť do jej priestorov. K príjemnej atmosfére prispieva profesionálny prístup personálu. Priestory reštaurácie sú ideálne na spoločenské akcie akými sú promócie, svadby, narodeninové oslavy promócie, svadby, narodeninové oslavy, ale aj firemné večierky. Niekoľkokrát v roku sa v týchto priestoroch konajú vernisáže. Kapacita reštaurácie je 40 hostí. Rovnako veľmi poteší, ak skupina kolegov z práce pri odchode z reštaurácie poďakuje, za príjemné chvíle strávené v reštaurácii a na druhý deň pridajú na sociálnu sieť status s fotkou, ktorú vyberali pri rannej káve a debate o spoločnej večeri. 

 

restauracia 7568

 

Kaviareň  
Útulná cukráreň v provensálskom štýle ponúka čerstvé zákusky a ovocné poháre rôznych chutí, ktoré sú produktmi vlastnej výroby. Môžete si ich vychutnať pri šálke chutnej kávy alebo čaju. Kaviareň je otvorená od skorých ranných hodín a raňajkové menu, Vám môže vyčariť úsmev na tvári po celý deň. Priestory kaviarne je možné využiť pre menšie stretnutia alebo posedenia pre 15 až 20 hostí.

 

cukraren 7601

 

Letná záhrada je príjemná oáza v centre mesta ukrytá pred zrakmi okoloidúcich, čo veľa ľuďom z nás spríjemní pohodu dnešných ubehaných dní. Tak ako v iných častiach penziónu, aj tu môžete využiť nami poskytované služby.

 

terasa 5677a

 

Piváreň u Floriána je súčasťou Penziónu Átrium. Ponúka príjemné a oddychové posedenie pri dobre chladenom a správne načapovanom pive Bernard alebo Plzeň. K dobrému pivu neodmysliteľne patria poctivé pivárenské jedlá. Piváreň s nádychom českej krčmičky dáva možnosť sledovania športových prenosov.

 

pivaren 7673


Cateringové služby
Mimo týchto priestorov penzión poskytuje aj vysokokvalitné cateringové služby, ktoré sa vyznačujú výbornou kvalitou jedál a nápojov a sú poskytované v reprezentačnej a trendovej forme.

 

catering 6143

 

Menu bude pripravené podľa Vašich požiadaviek na mieru. Šéfkuchári disponujú širokou škálou receptov domácej a svetovej kuchyne. Na požiadavku tak budete mať pripravené aj tematicky ladené menu.

 

catering 6090

 

Atrium Vám zabezpečí rôzne firemné akcie, teambuildingy, recepcie, plesy, rauty, svadby, stužkové slávnosti, grill párty, ochutnávky vín a iné posedenia.

 

 

Text a foto: Penzión Átrium

Viac na: www.penzionatrium.sk