Resort Levočská Dolina sa nachádza v krásnej prírode Levočských vrchov, len 7 km od historického centra mesta Levoča. Vďaka svojej polohe a širokému portfóliu poskytovaných služieb je ako stvorená pre usporiadanie firemných teambuildingov, školení, rodinných osláv, pobyty s deťmi, oddych vo dvojici či športové sústredenia.

 

Penzioniky


Resort je prevádzkovaný celoročne, svojim klientom tak ponúka množstvo aktivít v každom ročnom období. Okrem ubytovania v drevených penziónikoch poskytuje zariadenie možnosť stravovania v štýlovo zariadenej reštaurácií Relax Centrum, oddych vo wellness centre, zábavu v bowling bare, športové vyžitie vďaka požičovni horských a elektrických bicyklov, v letnom období prevádzkuje biokúpalisko a rybník určený na lov rýb a v zime lyžiarske stredisko.

 

Biokupalisko


Ubytovanie
Resort poskytuje ubytovanie v 4 budovách: penzióny Polianka, Romančina, Skalka – v blízkosti hlavnej budovy a penzión SKI priamo pod lyžiarskym svahom. Celková kapacita ubytovania je 74 lôžok. Každá izba má svoje sociálne zariadenie, TV a pripojenie na wifi. Izby je možné prenajímať individuálne alebo jednotlivé penzióniky ako celky. Polianka, Romančina a Skalka umožňujú aj ubytovanie v izbách s balkónmi, ktoré poskytujú prekrásny výhľad na okolie a tiež ubytovanie v apartmánoch. Vo vonkajších priestoroch sa nachádza altánok vhodný na posedenia a grilovačky a tiež veľká plocha pre športové aktivity.

 

Altanok


Wellness a relax
Čo pomôže človeku zregenerovať sily po náročnom pracovnom týždni viac ako oddych a relax vo wellness centre? Krytý relaxačný bazén s protiprúdom a masážnymi tryskami, 3 sauny (fínska, parná, infra), ľadové vedro, oddychová miestnosť s pitným režimom či masáže. To je ponuka wellness centra Resortu Levočská Dolina, ktoré sa nachádza priamo v hlavnej budove Relax Centrum.

 

Bazen

 

Chutná gastronómia
Pod Resort Levočská Dolina patria 2 reštaurácie – reštaurácie Relax Centrum v hlavnej budove prevádzkovaná celoročne a reštaurácia SKI pod lyžiarskym svahom, ktorú môžu hostia využívať počas zimnej sezóny. Pri záujme o menšie školenia je možné využiť priestor salónika s vybavením. Bezbariérová reštaurácia Relax Centrum s detským kútikom poskytuje návštevníkom možnosť posedenia na terase s krásnym výhľadom na lyžiarsky svah a okolitú prírodu. Nádherné novozariadené priestory a kvalitné vybavenie reštaurácie sú vhodné pre akékoľvek tipy rodinných či firemných podujatí. Aj v oblasti gastronómie je ponuka zariadenia naozaj široká. Hostia si môžu vyberať z pestrej palety jedál a la carte (jedálny lístok), počas týždňa je v ponuke aj denné obedové menu a problémom nie sú ani diétne pokrmy pre hostí trpiacich rôznymi alergiami či "jedlá na želanie". Samozrejmosťou je zabezpečenie občerstvenia počas školení a osláv v podobe švédskych stolov, bufetov či coffebreak.

 

Restauracia

 

Príďte si zašportovať, oddýchnuť a stráviť čas v príjemnom prostredí Levočskej Doliny!

 

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

Foto: Resort Levočská Dolina

Viac nawww.levocskadolina.sk