Či už cestujete za relaxom, poznaním, pracovným eventom, kongresom alebo oslavou, rezort Zbojnícka Koliba je pre vás tým správnym miestom, ktoré by ste nemali obchádzať.

 

2016 Fernezova BarboraDSC 0776

 

V dobe, keď už z lúk nepočuť tóny trávnic a z drevených misí nenakŕmime mnoho hladných krkov, keď sa už čas nekráti vylihovaním na teplej peci medzi ovčími kožami, keď k detskej radosti už nestačí len drevený vĺčik či koníček, v dobe, keď často zabúdame a príliš sa ponáhľame... Vás pozýva Zbojnícka Koliba trošku spomaliť a vydať sa na výlet do minulosti, plnej folklóru a tradícií, lásky k prírode i dobrému jedlu, príjemnej atmosféry, pokoja a rodinnej pohody.

 

2016 Fernezova BarboraDSC 0013

 

Jedlo z domácich surovín

Kde sa dobre varí, tam sa dobre darí! A niet sa veru čomu čudovať... V Zbojníckej Kolibe sú kuchári verní domácim surovinám, poctivým potravinám a lahodným ingredienciám.  Chutná kuchyňa  pohladí  každý, viac či menej, mlsný jazýček.

 

Zbojnícky penzión

K Zbojníckej kolibe patrí aj ubytovacia časť, kde si pocestní môžu skloniť svoju hlávku. Nesie sa v duchu tradičnej architektúry a návštevníkom ponúka plný komfort. K výbave každej izby patrí WiFi pripojenie na internet, televízor a vlastná kúpeľňa s toaletou.

 

IMG 3

 

Zbojnícke wellness

Objavte zázračné účinky piva alebo si doprajte jedinečný dotyk exotiky v podobe Thajských masáži.

 

  

klinmasaz 040

 

Zrelaxovať môžete vo fínskej, parnej, infra či  kryosaune. Celé telo uvoľnia  thajské masáže, pivné kúpele vírivka, kneippov kúpeľ  či masáž na andulačnom lôžku. Využiť môžete i oxygenoterapiu a fitness.

 

klinmasaz 230

 

Región, kde si prídete na svoje

Krásna príroda, športové i kultúrne aktivity. Nič z toho nemôže v tomto regióne chýbať. Nájdete tu veľkolepý Oravský hrad, mnohé múzeá i galérie. Milovníci turistiky si prídu na svoje v Západných Tatrách či Oravských Beskydách. Oddych nájdete v aquaparkoch a kúpeľoch, okúpať sa však môžete aj v Oravskej priehrade.

 

 

Zbojnícka koliba sa teší na Vašu návštevu! 

 

 

Text a foto: Zbojnícka koliba

Viac nawww.zbojnickakoliba.eu