Plánujete dovolenku alebo oddych a neviete si vybrať? Majte všetko pod jednou strechou priamo v Chalúpkove. Nerobte si starosti a príďte s rodinkou alebo partiou kamarátov. Dreveničky Chalúpkovo poskytujú dostatok priestoru pre všetky skupiny.

 

 

55736501 2131045973677035 8516731220946583552 n

 

Liptov a Chalúpkovo
Chalúpkovo Resort sa nachádza v obci Liptovská Štiavnica, ktorú nájdete len 3 kilometre od Ružomberka. Areál Chalúpkova poskytuje množstvo zaujímavých možností na rekreáciu, zábavu či aktivít, ktorými si môžete vyplniť váš voľný čas. Priamo z chalúpok je vidno vrch Salatín, pod ktorým sa rozprestiera prekrásna príroda Liptova.

  

Vnútro chatky 2

 

V zime aj v lete
Leto na Liptove má svoje čaro. Každý, kto to raz okúsil, vie o čom sa  hovorí. Nájdete tu však aj množstvo atrakcií, ktoré je možné využívať a navštevovať práve v zimnom období. Vášniví lyžiari ocenia Skipark Ružomberok alebo Skipark Jasná. Počas celého roka je skvelou voľbou termálne kúpalisko Bešeňová či historická obec Vlkolínec, ktorá je chránenou pamiatkou UNESCO.  Ak plánujete navštíviť Vysoké či Nízke Tatry, Oravu, Liptovskú Maru alebo sa vyšantiť na tobogánoch v Tatralandii pri Liptovskom Mikuláši, všade máte blízko.

Súkromie a pohodlie
Stáva sa vám často, že si dovolenku neužijete? V Chalúpkove to nehrozí. Práve tu máte súkromie a pohodlie, v ktorom si skutočne oddýchnete. Všetky chatky sú vybavené natoľko, aby ste sa cítili komfortne. Návštevníci určite ocenia plne vybavenú kuchyňu s kuchynskou linkou, kde nechýba potrebné vybavenie ako je chladnička, mikrovlnná rúra, mraznička, varná kanvica a pod. Vychutnajte si pohodlie pri kamennom kozube alebo keramickej peci. Preneste sa do iného sveta, kde pobyt v dreveničke znamená nové zážitky a krásne spomienky.

 

Vnútro chatky 1

 

Gastronómia v Chalúpkove
Chalúpkovo Resort sa môže pýšiť skutočným klenotom. Uprostred areálu sa nachádza reštaurácia Zemianska kúria, ktorá svojím hosťom poskytuje zážitok tradičnej slovenskej kuchyne obohatený o rôzne svetové inšpirácie. Neváhajte určite ochutnať pravé slovenské halušky na Liptove!

 

Zemianska kúria Reštaurácia


Zemianska kúria ponúka mimo delikátneho jedla aj skvelé priestory na oslavy, svadby či kongresy. Na svoje si prídete pri každej príležitosti. Náš personál je pripravený na každú eventualitu a veríme, že spokojnosť našich hostí hovorí za seba v náš prospech.


Zábava pre deti aj dospelých
Zemianska kúria v Chalúpkove je vybavená priestormi aj aktivitami na indoor i outdoor. Detský kútik poteší rodičov, ktorí si chcú oddýchnuť, rovnako tak ako deti, ktoré sa tam dokážu zabaviť. Súčasťou Zemianskej kúrie je aj veľký vonkajší areál, kde sa nachádza terasa, odkiaľ môžu rodičia pozorovať svoje deti pri hre. V rámci vonkajšieho areálu je pre návštevníkov pripravená kontaktná ZOO pre detičky a bohato vybavené detské ihrisko. Nádherný a ničím nerušený výhľad priamo na prírodu Liptova určite poteší pri vychutnávaní si pokoja v Chalúpkovo Resort.

 

Kontaktná ZOO 2

 

Miesto plné možností
Chalúpkovo Resort poskytuje širokú škálu možností. Ocenia to hlavne náročnejší hostia, ktorí zažijú nádherné ubytovanie v dreveniciach. Reštaurácia Zemianska kúria, ktorá je venovaná tradičnej kuchyni s prvkami moderného gastronomického umenia poteší aj skutočne náročných hostí.

 

Reštaurácia Zemianska kúria

 

Plánovanie firemných akcií nebolo nikdy jednoduchšie. Od ubytovania, cez program na teambuildingy až po stravovanie či priestory na kongresy, porady alebo stretnutia. Toto všetko nájdete priamo pod strechou Chalúpkova Resort.

 

Drevenica zima


Neuveríte, až kým to neokúsite!

 

Viac na:  www.chalupkovo.sk                   www.facebook.com/chalupkovo        www.instagram.com/chalupkovoresort