Kvalitná strava, príjemné ubytovanie a najlepšie ceny, to všetko poskytuje PENZIÓN LUXURY spolu s reštauráciou Castello. Penzión sa nachádza na 2. poschodí zrekonštruovaného objektu Domu služieb v Rožňave.

 

Ubytovanie a reštaurácia

Na výber máte k dispozícii apartmán deluxe s vírivkou, suitu deluxe, či dvojposteľovú izbu. V penzióne Luxury je možnosť ubytovať sa aj s Vašim domácim miláčikom. Parkovanie je zdarma na monitorovanom parkovisku zo zadnej strany budovy.

 

penzion luxury roznava izba 2

penzion luxury roznava izba

 

Pre ubytovaných hostí sa poskytuje zľava vo výške 15% v reštaurácii Castello. V reštaurácii máte zabezpečené raňajky počas celého pracovného týždňa. Reštaurácia Castello sa nachádza iba 5 minút chôdze od penziónu Luxury na Námestí baníkov 13.

 

penzion luxury restauracia castello

 

Doprajte si kulinársky zážitok prepojením medzinárodnej i slovenskej kuchyne. Ponuka je pestrá, na výber máte možnosť z viacerých druhov šalátov, cestovín, pizze, hovädzích steakov, jedál z bravčového aj kuracieho mäsa. Samozrejmosťou je lahodná talianská káva illy. Ak máte chuť na skvelé jedlo môžete využiť i donáškovú službu reštaurácie.

 

penzion luxury roznava jedlo 2

 

Kongresy, oslavy, prezentácie

Reštaurácia Castello je ideálnou na organizovanie firemných akcií, rodinných osláv a eventov. Spojením zábavy a jedla sa vytvára výnimočné a neopakovateľné prostredie. Samozrejmosťou je projektor, wifi free a občerstvenie počas celého dňa.

 

penzion luxury roznava restauracia 2

 

Bowling

Prostredie spríjemňuje pub s bowlingovou dvojdráhou a profesionálnym biliardovým stolom, v ktorom cítite spojenie oddychu, zábavy a dobrého piva. Z čapovaných nápojov máte na výber výborné pivo STAROPRAMEN 10°, špeciál z pivovaru Ostravar a samozrejme originál KOFOLU. Taktiež milovníci vín môžu skúsiť kvalitné vína z celej Európy a Južnej Ameriky. Ponuka nápojov je veľká.

 

Text: Mgr. Drgoncová Lenka

Foto: Penzión Luxury Rožňava

Viac na: www.penzionluxury.sk

              www.castellorv.sk